Lindabtn
21-01-08, 17:24
Lagde dette i dag og det var sannelig godt...
1 brokkoli bunt i småbuketter
3 sjalottløk delt i 4
1\5 av hver parika av fargen rød, grønn og gul (disse var ganske små)
1\5 squash i terninger
1 pk aspargestopper
1\5 purre
3 hvitløksbåter i chilimarinade
2 buljongterninger (hvorav en er grønnsak og en er kjøtt)
2 bokser hermetiske knuste tomater, jeg brukte en med hvitløk og en med basilikum og oregano
- Wok\stek grønnsakene litt i smør
- krydre med kveret pepper
- helle over 2 bokser tomater
- ta i buljong
La dette småputre i ca 10 min. Voila!!!
Jeg hadde biff til og det var kjempe godt :sikle: Passer til både kjøtt og fisk
http://www.aperitif.no/oppskriftsbilder/74733/Reinsdyrfilet3-225b.jpg
1 brokkoli bunt i småbuketter
3 sjalottløk delt i 4
1\5 av hver parika av fargen rød, grønn og gul (disse var ganske små)
1\5 squash i terninger
1 pk aspargestopper
1\5 purre
3 hvitløksbåter i chilimarinade
2 buljongterninger (hvorav en er grønnsak og en er kjøtt)
2 bokser hermetiske knuste tomater, jeg brukte en med hvitløk og en med basilikum og oregano
- Wok\stek grønnsakene litt i smør
- krydre med kveret pepper
- helle over 2 bokser tomater
- ta i buljong
La dette småputre i ca 10 min. Voila!!!
Jeg hadde biff til og det var kjempe godt :sikle: Passer til både kjøtt og fisk
http://www.aperitif.no/oppskriftsbilder/74733/Reinsdyrfilet3-225b.jpg