View Full Version : Grytesurr = 4,7 karbohydrater


Trinelise
27-01-08, 09:19
150 gr strimlet svinefilet (eller plukk kjøttet av en halv kylling)
50 gr bacon skåret i små biter
150 gr sjampinjong = 0,3
50 gr løk = 2,85
50 gr kremfløte/eller rømme = 1,45
30 gr meierismør = 0,3Brun bacon og kjøtt. Sleng oppi løk og sjampinjonger i god tid før kjøttet er ferdigstekt. Krydre med salt og pepper(eller krydder etter eget ønske). Hell over kremfløte og la det surre til fløten er kokt litt inn og er lys brun.

sma
28-01-08, 11:52
Dette hørtes knallgodt ut!
Hvor mange personer holder dette til da? :rolleyes:

Trinelise
28-01-08, 11:59
Det er kjempegodt og lettvint å lage, og i tillegg LITE med karbohydrater.
Det er beregnet til en person, men det er mektige porsjoner.

Hilsen Trinelise

sma
28-01-08, 12:07
Takker for svar. :)