Trinelise
27-01-08, 09:34
http://www.aponor.no/accounts/434316/Image/Produktbilder/cache/152887_169_237.jpgQuality Strø: Dette produktet skal erstatte sukker, når det blir brukt som strø. Eksempler på dette kan være:
på vafler
på jordbær
på kaker eller desserter
på morgencerealier (havregryn, corn flakes)
i kaffe eller te Quality Strø er delvis krystallisert i konsistensen for å gi en følelse av noe som ”knaser” når det spises.
Ingredienser Quality Strø:
Polydextrose (E1200)
Antiklumpningsmiddel (silisiumdioksid)
Sukralose (E955) (mindre enn 1g per kilo
Acesulfam K (mindre enn 0,5g pr. kilo)
Næringsinnhold per 100 g:
100 kcal
0 gram fett
0 gram karbohydrat
90 gram kostfiberKan dette være noe å bruke istedenfor Splenda som det er noen karbohydrater, noen som vet ?
Hilsen Trinelise
på vafler
på jordbær
på kaker eller desserter
på morgencerealier (havregryn, corn flakes)
i kaffe eller te Quality Strø er delvis krystallisert i konsistensen for å gi en følelse av noe som ”knaser” når det spises.
Ingredienser Quality Strø:
Polydextrose (E1200)
Antiklumpningsmiddel (silisiumdioksid)
Sukralose (E955) (mindre enn 1g per kilo
Acesulfam K (mindre enn 0,5g pr. kilo)
Næringsinnhold per 100 g:
100 kcal
0 gram fett
0 gram karbohydrat
90 gram kostfiberKan dette være noe å bruke istedenfor Splenda som det er noen karbohydrater, noen som vet ?
Hilsen Trinelise