Trinelise
28-01-08, 19:03
200 gr fisk eller kyllingfilet
50 gr bacon
50 gr baconost
100 gr Brokkoli = 2
25 gr Løk = 1,5
50 gr Purreløk = 0,9
50 gr Ost
50 gr Creme fraiche eller rømme = 1,5
50 gr Fløte = 1,5
Stek bacon og legg til side. Stek løk, purre i godt med smør og stekefettet til baconet. Hell over creme fraiche/rømme, fløte og baconost. Kok opp. Legg fisk/kylling i en ildfast form, ha på salt og pepper. Legg rå brokkolibuketter rundt. Hell over sausen. Strø over sprøstekt bacon og ha raspet ost over. Stekes ca. midt i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter.
Dette er bare kjempegodt!:)
50 gr bacon
50 gr baconost
100 gr Brokkoli = 2
25 gr Løk = 1,5
50 gr Purreløk = 0,9
50 gr Ost
50 gr Creme fraiche eller rømme = 1,5
50 gr Fløte = 1,5
Stek bacon og legg til side. Stek løk, purre i godt med smør og stekefettet til baconet. Hell over creme fraiche/rømme, fløte og baconost. Kok opp. Legg fisk/kylling i en ildfast form, ha på salt og pepper. Legg rå brokkolibuketter rundt. Hell over sausen. Strø over sprøstekt bacon og ha raspet ost over. Stekes ca. midt i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter.
Dette er bare kjempegodt!:)