Sheena
29-01-08, 18:34
Til to pers (ble litt rester)
400 g strimlet kyllingkjøtt
100 g grønn paprika
100 g løk
1 fersk sjapingong
1/2 rød chili
Steker kyllingkjøttet nesten ferdig. Har strimlet alt det andre på forhånd, og kaster dette oppi den siste steketiden. Krydrer med Taco- krydder på bøsse (fra Hindu), salt og pepper.
Legger dette i store kinakål- blader (fungerte faktisk ypperlig som wraps:D). Toppet en med litt ost og medium tacosaus fra First Price (litt over 3 kh pr 100 g) og den andre med Cæsardressing kjøpt på Meny( 1,5 g kh pr 100 g) KJEMPEDIGG, og karbene kan varieres etter hvor streng man er :D
400 g strimlet kyllingkjøtt
100 g grønn paprika
100 g løk
1 fersk sjapingong
1/2 rød chili
Steker kyllingkjøttet nesten ferdig. Har strimlet alt det andre på forhånd, og kaster dette oppi den siste steketiden. Krydrer med Taco- krydder på bøsse (fra Hindu), salt og pepper.
Legger dette i store kinakål- blader (fungerte faktisk ypperlig som wraps:D). Toppet en med litt ost og medium tacosaus fra First Price (litt over 3 kh pr 100 g) og den andre med Cæsardressing kjøpt på Meny( 1,5 g kh pr 100 g) KJEMPEDIGG, og karbene kan varieres etter hvor streng man er :D