Hvordan lager man vaniljesaus/krem av vaniljesausen til Heistad uten melk??
Med 50/50 fløte og vann isteden ? Det er iallefall bedre enn melk.. Har aldri prøvd å lage den med bare vann, det blir sikkert en vassen affære !
Eller du kan prøve å lage den med soyamelk, om du ikke tåler melk eller fløte vanlig
Jeg kokte opp pulveret med 1 dl fløte og 3 dl vann. Får se hvordan det blir når den får avkjølt seg :)
Jeg kokte opp pulveret med 1 dl fløte og 3 dl vann. Får se hvordan det blir når den får avkjølt seg :)
hvordan gikk det med sausen ?
Hvis jeg ikke husker feil så har Dingpot en oppskrift på lavkarbo-vaniljesaus her inne? :leter:
hvordan gikk det med sausen ?
Den ble god (selvom "vanlig" vaniljesaus er bedre) Ellers kan man sikkert bruke soyamelk :)
Dingpots vaniljesaus/-krem (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2606&highlight=%2Avanilje%2A)
:)
:D takk, da er den lagret
Jeg har laget denne flere ganger med halvparten vann og fløte. Synes den er kjempegod!
Det beste er faktisk å bruke 2 dl fløte og 2 dl vann. Da blir den når den avkjøles tykk og litt puddingaktig i konsistensen. Litt bringebær på toppen der da... :p:p
Hvorfor ikke lage dem fra bunnen av ?? 5-6 eggeplommer, søtning, vanilje stang/essens. Piskes opp. settes på sval varme. Spe den med fløte. burdejo være bra for de som trenger litt fett..:)