Den har jeg spist hver dag omtrent siden jeg begynte på kuren!!!
Så ser jeg i dag at den inneholder sukker:eek:
Da burde jeg vel kutte den ut??
Skal man ligge unna alt som inneholder litt sukker??
Tusen takk for svar:)
Nå hadde jeg akkurat en sånn ost i kjøleskapet, og ble litt redd sjøl jeg. . . Men det står null g karber, så da stoler jeg på det. (Mente jo bestemt jeg hadde sjekket det da jeg kjøpte den da! Jeg pleier jo det.)
Jeg leste på pakken nå rjeg kjøpte den,og så bare at det stod 0 karber..
Ja,men hvordan kan den inneholde 0 karber når den inneholder sukker?
Jeg leste på pakken nå rjeg kjøpte den,og så bare at det stod 0 karber..
Ja,men hvordan kan den inneholde 0 karber når den inneholder sukker?
Hvis det er så lite sukker i den at det er under 1 karbis kan de skrive 0...
Derfor regner alltid jeg med 1 karbis i alt som står 0 på..
Men det er per 100 g. Spiser ikke så mye om gangen da.
Jeg mener de har brukt hermetisk paprika i den, og at sukkeret sikkert er i laken derfra. Så er det også bare 3 % paprika. Og litt karber er det både i paprikaen og tomater - som det også er 3 % av.
I mitt hode kan det dermed umulig være ødeleggende mengder sukker i noen få osteskiver, selv om det selvsagt er en god idé å regne ett gram uansett - da er man trygg i alle fall.
Jeg spiser både mel og sukker så lenge jeg holder meg under denne magiske grensa på 15 karber om dagen... Men jeg er i ketose opptil 40 gram, i allefall, så da er jeg enda rausere noen dager innimellom...:D
Om det står at en vare inneholder 0 gram karber så skal dere telle 1. Det er fordi de ikke er pliktig til å opplyse om verdier under 1. Det kan like gjerne være 0,9 gr karber pr 100 gr ost. :)