Tror dette er noe som kan spises uten prob.
Stek kyllingen nesten ferdig
Bland så:
4 dl rømme/Creme Fraiche
1 ss mangochutney (denne er det vel litt sukker i)
4 ss chillisaus
2 båter hvitløk
1 ts paprikapulver
1 ts pepper
1 ts buljongpulver
1 1/2 ts tørket estragon
2 dl revet ost
Sausen helles over kyllingen og stekes til kyllingen er klar ca 20 min.
Serveres med salat eller ris til de som kan spise det.
Sterkt men godt ;)
Må bare fortelle at jeg har hatt denne til middag i dag. Noe sukker er det vel her, men, men. Hadde ikke estragon, så det hoppet jeg over, hadde heller ikke paprikapulver så tok 1/2 ts cayenne istedet:D, men resten var etter oppskrifta, ja hadde nok drøye spiseskjeer med mangochutney, kjempegodt. Anbefales til alle som liker mat med smak. Nammi, nammi:sikle:
Delte kyllingen i fire, krydret med litt urtesalt og pepper, stekte 1/2 time på 220 gr, snudde bitene, stekte 20 min, slo over sausen og stekte 20 min. til. Serverte med jukseris. Gleder meg allerede til lunsj imorgen. Da skal vi spise rester:D
Bare fortelle hvordan jeg tilberedte jeg, Romle. Håper det er i orden:)
Helt i orden. Det er ikke akurat min oppskrift ;) Alle finner sin måte å gjøre det på. Bra du likte den. Den er veldig populær her hejmme også.
Helt i orden. Det er ikke akurat min oppskrift ;) Alle finner sin måte å gjøre det på. Bra du likte den. Den er veldig populær her hejmme også.
Greit å safe, var vel her en stund det var veldig fokus på opphavsmenn (og kvinner):D
Greit å safe, var vel her en stund det var veldig fokus på opphavsmenn (og kvinner):D
:).
Jeg synes også det er hyggelig å gi tilbakemeldinger når jeg finner noe virkelig godt her inne. Og denne kyllinggreia vil nok bli en gjennganger hos oss også:ja:
:klem: Koselig å høre at andre kan bruke det en legger ut her av oppskrifter. Takk for tilbakemld.