nalana
09-02-08, 23:47
Hadde tenkt å bake Ingisbollene i dag. Det viste seg at jeg manglet kruskakli, så jeg gjorde derfor noen forandringer. De ble veldig sconesaktige og kjempegode.
Sånn ble ingredienslista mi:
4 egg
3 ss Splenda
5 ss Creme fraish
100 gram Philadelphia smøreost
3 ss rapsolje
litt fløte
6 ss proteinpulver med vaniljesmak
2 ss hvetemelhttp://rettkost.com/forum/images/smilies/eek.gif
2 ss soyaprotein
5 ss bakemiks
2 ts kardemomme
2 ts bakepulver
4 ts Johannesbrødkjernemel
1 ts kanel
Og slik ble resultatet:
http://i23.photobucket.com/albums/b400/mullemy/annemays181.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b400/mullemy/annemays184.jpg
Og slik gjorde jeg det:
Rørte Egg og Splenda godt. Tilsatte alle de våte ingrediensene etterpå og fortsatte å røre. Tilsatte så alle de tørre ingrediensene og rørte til røra så passelig ut. Det er mer røre enn deig dette. Tok 2 - 3 ss røre i hver muffinsform. Jeg fordelte det i 12 store former. De hever myyye under steking, får så å falle litt sammen igjen.
Gode rett fra formen, men jeg synes det ble fantastisk godt med litt sukkerfritt blåbærsyltetøy og en klatt krem på. http://rettkost.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
Sånn ble ingredienslista mi:
4 egg
3 ss Splenda
5 ss Creme fraish
100 gram Philadelphia smøreost
3 ss rapsolje
litt fløte
6 ss proteinpulver med vaniljesmak
2 ss hvetemelhttp://rettkost.com/forum/images/smilies/eek.gif
2 ss soyaprotein
5 ss bakemiks
2 ts kardemomme
2 ts bakepulver
4 ts Johannesbrødkjernemel
1 ts kanel
Og slik ble resultatet:
http://i23.photobucket.com/albums/b400/mullemy/annemays181.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b400/mullemy/annemays184.jpg
Og slik gjorde jeg det:
Rørte Egg og Splenda godt. Tilsatte alle de våte ingrediensene etterpå og fortsatte å røre. Tilsatte så alle de tørre ingrediensene og rørte til røra så passelig ut. Det er mer røre enn deig dette. Tok 2 - 3 ss røre i hver muffinsform. Jeg fordelte det i 12 store former. De hever myyye under steking, får så å falle litt sammen igjen.
Gode rett fra formen, men jeg synes det ble fantastisk godt med litt sukkerfritt blåbærsyltetøy og en klatt krem på. http://rettkost.com/forum/images/smilies/biggrin.gif