View Full Version : Snaddermat?


sma
16-02-08, 13:08
Har så lyst til å lage noe godt til middag i dag, men jeg er helt blank.
Taco/tortilla hadde vi i går og fløtegratinerte koteletter hadde vi dagen før.
Noen som har noe tips?

Kanskje til og med tips til dessert?
Har ikke spist dessert siden jeg startet 7/1 så nå syns jeg at jeg kan unne meg litt. :)

Gerd
16-02-08, 13:50
Fyllt kyllingfilet( fylt med et par skiver ost, litt pesto og ev. spekeskinke/fenalår) med jukseris, sjampinjongsaus og salat er godt :sikle:

Dessert: krem og varme bær :D

Lisbeth
16-02-08, 14:14
Himmelsk Gryte
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15737 (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15737)

Og mandelpudding
http://lavkarbo.blogg.no/1200439194_lavkarbo_mandelpuddin.html (http://lavkarbo.blogg.no/1200439194_lavkarbo_mandelpuddin.html)
(jeg har bare lagd den siste av mandelpuddingene, og den er knallgod)

:sikle:

Ha en fin dag!! :klem:

sma
16-02-08, 14:32
Takker for tips. :klem:

Lurer faktist på om jeg skal gå for den karamellpuddingen. :sikle: Men jeg har så jeg kan lage den andre også. ;)

Middagen skal jeg tenke litt på. Har det jeg trenger til begge. :)

sma
16-02-08, 15:30
Den der mandelpuddingen - den skal stå i vannbad i ovnen?
Altså det er bare bunnen som står i vannet - det er ikke meningen at hele innholdet skal stå i vann?

Har satt den i ovnen nå, men ble plutselig usikker...

Lisbeth
16-02-08, 16:03
Den der mandelpuddingen - den skal stå i vannbad i ovnen?
Altså det er bare bunnen som står i vannet - det er ikke meningen at hele innholdet skal stå i vann?

Har satt den i ovnen nå, men ble plutselig usikker...
Jeg vil vel tro at det er bunnen som skal stå i vann.. Jeg har bare laget mandelpudding IV, og den skal ikke i ovnen...

sma
16-02-08, 17:04
Jeg vil vel tro at det er bunnen som skal stå i vann.. Jeg har bare laget mandelpudding IV, og den skal ikke i ovnen...


Oki, jeg laget den første.. For å si den sånn så står den fortsatt i ovnen. Den var ikke i nærheten av å være stiv. Men får bare se den an. :)

Nille
16-02-08, 19:10
Når jeg lager creme brulee eller karamellpudding har jeg formen oppi vannbad hvor vannet står til midt på utenpå formen puddingen er i.
Det koker jo ikke rundt, så det er ikke fare for at det kommer vann oppi. Noen ganger stivner puddingen litt mer når den blir kald. Mener den skal være littegrann skjelven i midten iallefall.....

Lykke til :D

sma
17-02-08, 00:58
Takk for svar Nille. :)

Jeg endte med å sette den i kjøleskapet til slutt. Og så laget jeg en ny - nr IV. Det gikk mye fortere for å si det sånn. :p

Og middagen ble "himmelsk gryte", og ja - den var himmelsk! :D

Lisbeth
17-02-08, 01:05
Takk for svar Nille. :)

Jeg endte med å sette den i kjøleskapet til slutt. Og så laget jeg en ny - nr IV. Det gikk mye fortere for å si det sånn. :p

Og middagen ble "himmelsk gryte", og ja - den var himmelsk! :D
Hehe..jeg tenkte akkurat på deg, og hadde tenkt til å finne igjen denne tråden for å høre hvordan det gikk med mandelpuddingen din.. :)

sma
17-02-08, 01:26
Hehe..jeg tenkte akkurat på deg, og hadde tenkt til å finne igjen denne tråden for å høre hvordan det gikk med mandelpuddingen din.. :)


Ah.. Jo, det står i kjøleskapet fortsatt. :rolleyes: :D Men jeg laget den som du bruker, og da ble resultatet mye bedre!:D