Surr ridderostskiver rundt en stangselleri. Friskt og veldig godt.
det er også godt å snurre ost rundt pålegg som : mår o.l... :sikle:
Gammel tråd, men St. Agur eller nnen myk blåmuggost på stangseleri er da veldig godt.
Evt smøreost (tube er mest lettvindt) oppi "fura" på stangsellerien.
Gammel tråd, men St. Agur eller nnen myk blåmuggost på stangseleri er da veldig godt.
Da vil du nok elske denne sausen/dipen:
Dressingtips:
Jeg har helt dilla på en saus som er ypperlig på kyllingmat, og som er helt super som dressing og dip når den er kald:
Altså:
1 boks Creme Fraiche (ha i en kjele, kok opp i en stor kjele, da den kan sprute litt)
1 terning kyllingbuljong (mengde som til 1/2 liter, smuldres i CF)
ca 50g Norzola (smakes til i CF, ta litt av gangen, så smaken ikke blir for sterk)
La alt koke et par minutter, og da skal alle de grønne knuppene bli borte, ellers er det bare å ta stavmiksern og mose de bort.
Alt kommer på ca 9g karbo, har ikke regnet ut hvor mye det er i en ss, men det er jo bare å telle hvis du lager, og dele på 9, så har du mengden pr posjon...
NYYYDELIG!
:sikle::sikle::sikle:
Lykkeliten7
17-04-11, 20:04
Da vil du nok elske denne sausen/dipen:
:sikle::sikle::sikle:
Den hørtes kjempegod ut! :) Skal definitivt prøves :D