Trinelise
22-02-08, 20:05
150 g sopp = 0,45
salt
pepper
2 stk. egg = 1
50 gr fløte = 1,45
1 ss finhakket persille
1 ss finklippet frisk gressløk
100 gr ost = 1Slik gjør du:
Ha evnt, skinke eller annet kjøtt formen
1. Del soppen i båter og surr den lett i en panne. Smak til med salt og pepper.
2. Pisk sammen egg, fløte og finhakket gressløk og persille.
3. Ha soppen over i et ildfast fat og hell over eggeblandingen.
4. Strø revet ost på toppen
5. Stek på 175° C i ca. 20 minutter til soppen er mør og formen har fått en gyllen farge.
Totalt 4 karbohydrater
salt
pepper
2 stk. egg = 1
50 gr fløte = 1,45
1 ss finhakket persille
1 ss finklippet frisk gressløk
100 gr ost = 1Slik gjør du:
Ha evnt, skinke eller annet kjøtt formen
1. Del soppen i båter og surr den lett i en panne. Smak til med salt og pepper.
2. Pisk sammen egg, fløte og finhakket gressløk og persille.
3. Ha soppen over i et ildfast fat og hell over eggeblandingen.
4. Strø revet ost på toppen
5. Stek på 175° C i ca. 20 minutter til soppen er mør og formen har fått en gyllen farge.
Totalt 4 karbohydrater