Kjempeenkelt!
Fres litt champignon i stekepanna et par minutt.
Ha i en del fløte og la det surre til fløten er lysebrun.
Ha i litt salt og pepper, og klar til servering.
Passer glimrende til koteletter og kylling :)
Er ingen god kokk, men dette her klarer tilogmed jeg å lage :o
PS: Fersk sopp er bedre enn hermetisk!
Jepp,sopp er godt og kan spises til ganske mye. Skriver under på at fersk er bedre enn hermetisk.Den vokser i munnen min hvis jeg må spise slike..:eek:
Kjempeenkelt!
Fres litt champignon i stekepanna et par minutt.
Ha i en del fløte og la det surre til fløten er lysebrun.
Ha i litt salt og pepper, og klar til servering.
Passer glimrende til koteletter og kylling :)
Er ingen god kokk, men dette her klarer tilogmed jeg å lage :o
PS: Fersk sopp er bedre enn hermetisk!
Høres fristende ut:D
Elsker stekt champignon med paprika krydder jeg, kjempegodt.
Marit.:)
Det var akkurat hva jeg lagde til biffen min i går. Bruker det mye til kjøtt og kylling - kjempegodt !! :p
Denne er bare helt nydelig. Når jeg har den til middagen, misunner jeg ikke mannen min sine poteter og saus engang...:smile:
Kjempeenkelt!
Fres litt champignon i stekepanna et par minutt.
Ha i en del fløte og la det surre til fløten er lysebrun.
Ha i litt salt og pepper, og klar til servering.
Passer glimrende til koteletter og kylling :)
Er ingen god kokk, men dette her klarer tilogmed jeg å lage :o
PS: Fersk sopp er bedre enn hermetisk!JA! Er ikke dette godt!!!!
Da jeg var liten lagte pappa alltid dette når vi skulle kose oss, også hadde vi loff med smør på ved siden av.... :p (Men HYSJ! Jeg sa loff veldig lavt..... må ikke friste noen her inne med da, Elian FY!)