View Full Version : God Curry/Karri?


terry
26-02-08, 13:27
Nå har jeg vært på flere forskjellige matforettninger å kjøpt Curry (pulver) på boks og i pose.
Men jeg syns ikke det blir noen ordentlig Currysmak! Bare flaue etterligninger eller 3 sorterings krydder.
Noen som har forslag til hvor jeg kan finne noe go Curry/Karri?
Vi har desverre ikke noen Indiske/Pakistanske/Thai o.l. butikker som selger krydder her oppe i Alta.

Mentira
26-02-08, 18:00
Du kan jo få noen til å sende deg en boks da?:)
Curry'n fra utenlandske butikker er best på smak.

Tess
26-02-08, 18:26
Hva med vanlig karri og krydre selv? Karri, chili, fløte og kokosmelk tror jeg skal funke ganske bra. Eller så kan du jo søke på orginaloppskrifter på nettet? :)

Mentira
26-02-08, 20:13
Hva med vanlig karri og krydre selv? Karri, chili, fløte og kokosmelk tror jeg skal funke ganske bra. Eller så kan du jo søke på orginaloppskrifter på nettet? :)

Enig. Moren min lager den alltid med karri fra utenlandsk butikk, kokosmelk og litt matfløte:)Den blir nok like god med vanlig karri fra butikken;)

Verdt å prøve:engel_ikk

terry
27-02-08, 15:47
Takker for tips :)
Skal søke litt på nettet etter oppskrifter.
Men er det noen som har noen lavkarbo oppskrifter hadde det vert flott :)
Jeg har kjøpt inn godt med karri og kokkosmelk ( den 0,5 karbo. Den var kjempegod i stekte grønnsaker og kylling! Prøvde med et hardkokt egg i også i dag. Kjempegodt :p). Har matfløte og chilli også. Har også cayennepepper og masse andre kryddertyper.

Men jeg skulle hatt en oppskrift. Hvilke mengder o.l.?

Mentira
27-02-08, 21:45
Takker for tips :)
Skal søke litt på nettet etter oppskrifter.
Men er det noen som har noen lavkarbo oppskrifter hadde det vert flott :)
Jeg har kjøpt inn godt med karri og kokkosmelk ( den 0,5 karbo. Den var kjempegod i stekte grønnsaker og kylling! Prøvde med et hardkokt egg i også i dag. Kjempegodt :p). Har matfløte og chilli også. Har også cayennepepper og masse andre kryddertyper.

Men jeg skulle hatt en oppskrift. Hvilke mengder o.l.?

Jeg kan finne en oppskrift til deg, jeg må bare omgjøre den til lavkarbo først:)