View Full Version : Nydelig kyllingsuppe/gryte (sterk)


Titti
07-03-08, 11:25
STERK KYLLINGSUPPE (4 porsjoner)


2-3 løk
3-4 hvitløkfedd
Litt olje
2 røde chili (store)

Dette freses godt sammen

2 bokser knuste tomater
8 dl kyllingkraft
½ ss spisskumin
½ ts chilipulver
1 ts cayenne
1(liten) ss worcestershiresaus



KOKES I 3-6 TIMER


Før servering taes det i 1hel kylling i biter, evt. stekt kyllingfilet i biter (jeg tok fire fileter).

Serveres med:
Rømme
Reven ost
(Tortillachips)




Så er det bare å nyte…….:)


Ps. Super fin dagen etter ogsåJ

Gerd
07-03-08, 13:14
Denne skal prøves :sikle:

Titti
07-03-08, 13:43
Den er kjempegod. :sikle: Min ble mer som en gryte enn suppe, så jeg serverte ris (til gjestene) og salat til.

Distrea
07-03-08, 14:08
:sikle: fase to mat?

Titti
07-03-08, 15:00
Ja, denne kan du fint bruke i fase 2. :ja:

Gerd
07-03-08, 15:39
Har satt i gang denne til middag i dag jeg... Steike så godt det dufter :ja:
Må den koke såååååå lenge???

Jeg har bare brukt 1 boks hakka tomater jeg, for å se om den blir mer suppeaktig. Skal ha grove boller til, som skal dyppes i suppa :)

Gerd
07-03-08, 20:41
Fy søren... Denne var kjempegod!!!! Til og med sønnen spiste så man kunne tro at han aldri hadde fått mat før :eek:

Jeg har fått klar beskjed om å lage denne flere ganger :ja:

Tusen takk Titti :klem:

Titti
07-03-08, 21:13
Så bra at den smakte! :D

Jeg tror absolutt ikke den må koke så lenge, men jo lenger den koker jo bedre blir den sikkert. Min kokte et par timer kanskje...Og var enda bedre dagen derpå. :ja:

Jeg skal lage denne i morgen igjen, skal ha et par venninner fra jobben på besøk. Gleder meg. :sikle:

Titti
03-05-08, 19:43
Nå står denne på kok igjen, skal ha den til middag i morgen. Den ble så god dagen etter sist, så nå lager jeg den like godt dagen før. :sikle:

Huldr
18-01-12, 22:38
Åh, så godt!! Jeg måtte spise etter bare en times tid, men den står fortsatt og putrer ... Gleder meg til i morgen!

Jeg hadde oppi stekt kjøttdeig i stedet for kylling (hermet etter en annen på forumet), og hadde oksefond i stedet for kyllingkraft. Hadde i bare én boks tomater, tok i bare én stor chili (med frø), sløyfet cayenne og chilipulver. Likevel var det bra med futt i denne altså :ja:

Dietta
20-01-12, 09:17
Denne ble fort lagret i oppskriftsmappa :D
Har startet en spise-oss-nedover-i-fryseren-kampanje, og jeg vet jeg har noen gamle, trøtte kyllinger et sted på midten. Perfekt måte å få brukt de opp :) Liker mat med futt i.

Huldr
20-01-12, 22:18
Jeg likte faktisk denne best når den bare hadde kokt 45-60 minutter. Da var det fortsatt suppe, ikke gryte, og grønnsakene hadde litt tyggemotstand. Den var friskere da, liksom - synes jeg da :)

Titti
21-01-12, 12:48
Ah! Takk for at dere tok opp denne igjen. Skal lages i dag. :ja: Lenge siden sist. :sikle:

Kanutten
21-01-12, 14:55
Jeg lagde denne i går! :sikle:

Eneste forandringen var at jeg ikke hadde kylling oppi, men jeg hadde et par ss stekt kjøttdeig med tacokrydder samt litt ost og rømme oppi hver tallerken.

Resten av suppa skal jeg ha med meg på jobb på mandag. :ja: Blir nok mange misunnelige blikk da!

Tusen takk for nydelig oppskrift!

Titti
30-01-12, 13:00
Nam, da blir det sikkert mer som tacosuppa. :sikle:

LibraGirl
31-01-12, 10:12
Denne skal prøves til middag idag :) Bare med en blanding av kylling og svinekjøtt så
man får spist opp restene :)

Titti
31-01-12, 12:50
Lurt. :D