View Full Version : Fylt kyllingfilèt!


Max
08-03-08, 20:17
Lette etter oppskrift etter mat med geitost, da jeg fikk et par kg her en dag. Og dette var godt!

Fyll (nok til 4 filèer):

40-50 g soltørkede tomater i olje (fra glass)
100 g geitost, jeg brukte en vellagret
1/2 dl frisk basilikum
En dæsj olje

Moste dette med stavmikser til det ble som et tykt smør

Del filèene nesten helt i to (lag en lomme). Legg på fyll, en spiseskje eller mer.

Pakk inn filèene i spekeskinke av noe slag, oppskriften sa parmaskinke, men det kan vel brukes vanlig. Fest med pinner.

Brun lett i stekepanna, legg deretter i ildfast form, stek i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter!

Enjoy :)

Titti
08-03-08, 20:45
Nam, det hørtes godt ut. :sikle:

blåbær
10-03-08, 22:46
Hva slags geitost bruker du egentlig da? Går det for eksempel an å bruke snøfrisk?

Iset
10-03-08, 23:08
Det er en sånn hvit type han har ja, så jeg vil tro Snøfrisk er et ypperlig alternativ. Snøfrisk er nydelig i viltgryter (jeg bruker det i stedetfor brunost) og som fyll i kyllingfileter.

Max
11-03-08, 07:31
Det er en sånn hvit type han har ja, så jeg vil tro Snøfrisk er et ypperlig alternativ. Snøfrisk er nydelig i viltgryter (jeg bruker det i stedetfor brunost) og som fyll i kyllingfileter.

HAn??

Igjen, Iset??

:realmad:




Når det er sagt, er det helt annen smak på denne enn på Snøfrisk. Mye skarpere smak, konsistens som en vanlig hvitost, kanskje litt tørrere.

Iset
11-03-08, 08:41
Oj haha, du har bare et så mandig nick. :lol:

Persille
19-03-08, 13:36
Jeg lagde fylt kyllingfilet med pesto og jarlsberg i går! Fantastisk digg.

Men jeg lurer: Er pesto ok å spise? Sånn ferdig? Har kjøpt i utlandet, og etiketten er ikke på, så får ikke sjekket nå!