View Full Version : Hva bare MÅ dere ha i skapene deres?


Angel83
12-03-08, 15:17
Jeg tenker også da på kjøleskapet, samt ingredienser til baking av diverse slag..:hjelp:

Livsglede
12-03-08, 15:22
Jeg tenker også da på kjøleskapet, samt ingredienser til baking av diverse slag..:hjelp:

Egg, bacon, fløte, johannesbrødkjerenmel , blomkål og soyaproteiner da kommer du langt. :)

Princez
12-03-08, 15:24
EGG!! Brockoli, bacon, meierismør..

ketanore
12-03-08, 17:51
nakkekoteletter som jeg kan smørbake i ovnen helt til de faller fra hverandre :D

Lindabtn
12-03-08, 17:53
Meierismør, fløte, rømme, bacon, masse grønnsaker (spesielt isbergsalat og brokkoli), og noe kjøtt av forskjellig slag...

Hyper
12-03-08, 18:46
RØMME!!!!!
...og avocado....+ kjøttdeig
Med disse tre kommer jeg langt..

Hehe...ellers pleier jeg å ha dette:

krydder av forskjellige slag, fløte, tacokrydder og ost...

Gerd
12-03-08, 18:47
I mitt kjøleskap: Smør, fløte, soyamelk, rømme, creme fraishe, cottage cheese,fete oster, skinke, bacon,egg,baconost på tube, blomkål,brokkoli,squash,aubergine,fersk sjampinjong, hvitløk,løk,salat,agurk,tomat,paprika.

I fryseren er alltid: Kyllingfilet,kyllingvinger,laksefilet,mer bacon ;), nakkekoteletter, kjøttdeig.

I tørrvareskapet: Linfrø, diverse nøtter og andre frø, krydder og tørka urter, johannesbrødkjernemel,soyaprotein, bakemix, seltin, buljongterninger av forskjellige slag.

+ kaldpressa oljer: rapsolje og soyaolje

:)

jeef-micro
12-03-08, 19:15
Siden jeg ikke tåler melkeprotein, ikke skal ha soya eller svinekjøtt og ikke tåler egg, så har jeg alltid brokkoli, salat og kjøttdeig av storfe og kyllingkjøtt i kjøleskap/fryser.

medas
12-03-08, 19:50
0st, ost og mere ost, hehe. Pluss egg, blomkål og brokkoli:)

martefie
12-03-08, 19:58
Buljongpulver fra Helsekosten uten natriumglutamat. All middagsmat blir bedre med en dæsj av det i seg.
Og EGG! Noe særlig færre en 10 egg, og jeg løper til butikken etter mer.

isola
12-03-08, 20:12
Meierismør, ost, hamburgerrygg, egg, cottage cheese, avokado, salat-stæsj..
Diverse frø og nøtter.. Torsk, laks og frosne grønnsaker er det stort sett alltid noe av i fryseren..
Og Morning Shine-barer. Jeg er ikke noe frokost-menneske, jeg orker ikke mat om morgenene..
Dermed blir det ikke laget noe frokost. Om jeg ikke har en bar tilgjengelig da, er alternativet
gjerne å ta en brødskive på jobb.. Og da er liksom dagen/magen kaputt.

Tuppen
12-03-08, 20:37
OST!!! det er viktigeste her, og kjøtt da... rømme er også viktig å ha her..... proteinpulver..... så klart grønnsaker også- men varierer fra tid til tid hva jeg MÅ ha :p

Angel83
12-03-08, 21:05
nakkekoteletter som jeg kan smørbake i ovnen helt til de faller fra hverandre :D


Oppskrift på dette? :D

Angel83
12-03-08, 21:08
OST!!! det er viktigeste her, og kjøtt da... rømme er også viktig å ha her..... proteinpulver..... så klart grønnsaker også- men varierer fra tid til tid hva jeg MÅ ha :p


Skulle kjøpe proteinpulver på Life i dag, men de hadde kun sånn med jordbærsmak. Det er vel ikke akkurat det jeg ønsker. Hvor ellers kjøper dere slikt?:)

Tuppen
12-03-08, 21:22
jeg for min del kjøper enten på proteinfabrikken eller så kjøper jeg på sunkost... de har mange forskjellige typer... jeg bruker den med minst karboer... har ikke boksen her akkurat nå så husker ikke helt hva den heter ;) har i flere smak... så jeg har noe å variere mellom.... bruker de til pannekaker, shaker o.l

Budeia
13-03-08, 11:09
De matvarene jeg har brukt desidert mest på min 2.5 uke lange ketolysekarriere er:
Egg, Bacon, ost, rømme, fløte, svinekoteletter, kyllingfilet, laksefilet, brokkoli, blomkål, soyaprotein.

Pipp
13-03-08, 11:27
I mitt kjøleskap: Smør, fløte, soyamelk, rømme, creme fraishe, cottage cheese,fete oster, skinke, bacon,egg,baconost på tube, blomkål,brokkoli,squash,aubergine,fersk sjampinjong, hvitløk,løk,salat,agurk,tomat,paprika.

I fryseren er alltid: Kyllingfilet,kyllingvinger,laksefilet,mer bacon ;), nakkekoteletter, kjøttdeig.

I tørrvareskapet: Linfrø, diverse nøtter og andre frø, krydder og tørka urter, johannesbrødkjernemel,soyaprotein, bakemix, seltin, buljongterninger av forskjellige slag.

+ kaldpressa oljer: rapsolje og soyaolje

:)
Veldig likt gerd sitt...:D