Eilan
30-03-08, 13:48
Dette lurer jeg på. Har vært på induksjon i drøye to uker nå, er inne i en 3. uke der jeg har lagt til en kopp kaffe om dagen for å se om det har noen innvirkning noen vei.
Dette er igjen mer et generelt spørsmål enn et praktisk et, siden det jo ikke er noe i veien for å øke på karbene og se om jeg tåler det. Men altså, prinsipielt sett siden jeg er nysgjerrig: Hva skjer om man følger stigen for reintrodusering av matvarer uten å øke noe nevneverdig på karbene? Nærmer man seg da egentlig ketolyse?
Et åpenbart svar er jo at det blir mindre salat og grønnsaker om karbene skal "brukes opp" på andre ting, ikke så bra. Men en neve nøtter her og en halv boks cottage cheese der, samtidig som man holder seg rundt 20g karb/dag, er dette en mulighet? Er man da egentlig rett over på ketolyse?
Dette er igjen mer et generelt spørsmål enn et praktisk et, siden det jo ikke er noe i veien for å øke på karbene og se om jeg tåler det. Men altså, prinsipielt sett siden jeg er nysgjerrig: Hva skjer om man følger stigen for reintrodusering av matvarer uten å øke noe nevneverdig på karbene? Nærmer man seg da egentlig ketolyse?
Et åpenbart svar er jo at det blir mindre salat og grønnsaker om karbene skal "brukes opp" på andre ting, ikke så bra. Men en neve nøtter her og en halv boks cottage cheese der, samtidig som man holder seg rundt 20g karb/dag, er dette en mulighet? Er man da egentlig rett over på ketolyse?