View Full Version : Torsk med "sydlansk" vri


Gerd
12-04-08, 00:00
Torsk med ”sydlansk” vri
(Omgjort etter en oppskrift jeg fant i et gammelt ukeblad i påska)

400g torskefilet
- Legges i en smurt ildfast form, strø på salt og sitronpepper

Saus 1:
1 dl fløte
1dl soyamelk
1 ss grov sennep
3 fedd hvitløk
1/2 terning fiskebuljong
1ss hakket tørket persille


Kok opp sausen og la den småkoke til buljongen har løst seg opp.
Hell sausen over fisken.
Stekes på nederste rille 200 grader i 20 min


Saus 2:
1 bx grovhakka tomater
1 ss olivenolje
1/2 finhakket purreløk
1 finhakket sjalottløk
1/2dl grovhakket frisk basilikum


Helles over fisken. Legg på rå scampi (antall etter eget ønske) og la retten steke videre til scampiene er blitt rosa.

Dette serverte jeg med ”røstipoteter”

luringen
12-04-08, 11:33
"røstipoteter"??

Gerd
12-04-08, 11:47
Her http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16005