Det fås kjøpt en nøytral gresk yoghourt på mega med bare 3 karber...
Bøtta er på 1 kg og koster litt over 40 kr...!!
Den kan brukes både til kosemat og til koking....:p
Hva heter den? :D
Æhhhh det er den Tyrkiske yoghourten jeg har kjøpt... den er på 3 karber
Den greske er på ca 5... De heter bare det da... Gresk eller tyrkisk yoghourt... Står sammen med vanlig yoghourt... :o
Æhhhh det er den Tyrkiske yoghourten jeg har kjøpt... den er på 3 karber
Den greske er på ca 5... De heter bare det da... Gresk eller tyrkisk yoghourt... Står sammen med vanlig yoghourt... :o
Da skal jeg jammen sjekke mega i morra. Tyrkisk yoghurt. Hva bruker du den til ?
Hilsen masekråka :D
Da skal jeg jammen sjekke mega i morra. Tyrkisk yoghurt. Hva bruker du den til ?
Hilsen masekråka :D
Den smaker som vanlig naturell yoghourt... Det står at den kan brukes der man vanligvis bruker rømme og CF... Jeg blander den med fiberhusk, nøtter og litt bær og har den som frokost... Jeg lager gryteretter og blander litt sånt i isteden for CF..Lager dipper og div dressinger...
Den er meeeget allsidig! OG den blir i allefall like billig som rømme og CF, om ikke billigere!!
Thanks :D
Ja viss det er ca. 40 kr for en kilo så blir det billigere :ja:
Må bare svare på denne jeg!
Jeg bruker ALLTID Tyrkisk yogurt :D
Den funker på samme måte som CF og Römme og naturell yogurt..
Jeg bruker den gjerne sammen med fun light saft, smaker vanlig yogurt :)
Ojsann...hva man ikke lærer etterhvert her på forumet....dette må jeg prøve :D
Er den annerledes på smak, eller noe sånt?
Må bare svare på denne jeg!
Jeg bruker ALLTID Tyrkisk yogurt :D
Den funker på samme måte som CF og Römme og naturell yogurt..
Jeg bruker den gjerne sammen med fun light saft, smaker vanlig yogurt :)
Jeg har blitt kvitt søtsuget, så jeg spiser yoghourten slik den er med litt nøtter og soyaflak i... Nammis!
Æhhhh det er den Tyrkiske yoghourten jeg har kjøpt... den er på 3 karber
Den greske er på ca 5... De heter bare det da... Gresk eller tyrkisk yoghourt... Står sammen med vanlig yoghourt... :o
:lol: