View Full Version : Siws Grillsalat


Impulsiw
22-04-08, 10:38
Du tar:

1 blomkål
1 brokkoli
1 rødløk
1 vanlig løk
Ha gjerne i litt gressløk hvis du har, vårløk er også fint
litt stangselleri (et par tre pinner)
8 cherrytomater delt i to hvis ønskelig
1,5 poser ekte majones
1 beger lettrømme
1/2 beger seterrømme
1 ts salt
1 ts pepper/sitronpepper
1,5 ts sennep

kok brokkoli og blomkål mørt. Finhakk løk, skjær stangselleri i biter, bland alt sammen med majones, rømme og krydder. Hell vannet av grønnsakene, avkjøl og rist vannet godt ut av grønnsakene. Ha det i blandingen. Tilsett cherrytomater hvis du liker det. Avkjøl 1-2 timer før servering.. Bon apetit :D

nellie
22-04-08, 10:53
:sikle: hørtes gøtt ut du!!

Karbosara
22-04-08, 15:19
Spennende! Hvorfor lettrømme?

Karin
22-04-08, 17:56
Hvorfor lettrømme var min første reaksjon også. Resten hørtes godt ut!

Impulsiw
22-04-08, 18:23
Lettrømme pga det blir bedre på smak. MEN det går jo an å bruke seterrømme og sitrondråper tror jeg... Har ikke prøvd det men det må jo gå hvis en ikke vil bruke lettrømme..

OG det er digg folkens :sikle: Hele bollen gikk neste i går og vi var 4 stykker. Resten tok poden til lunsj :D

Impulsiw
22-04-08, 18:24
Det blir bere på smak for lettrømma er litt syrligere. Men det går jo an å forsøke med seterrømme og sitronsaft da for å brekke litt.

MEN den bør dere prøve! :sikle: Vi var 4 stykker på den bollen i går og det var bare litt igjen i dag som poden la i seg når han kom fra skolen :D

Kanutten
22-04-08, 19:06
Det blir bere på smak for lettrømma er litt syrligere. Men det går jo an å forsøke med seterrømme og sitronsaft da for å brekke litt.

MEN den bør dere prøve! :sikle: Vi var 4 stykker på den bollen i går og det var bare litt igjen i dag som poden la i seg når han kom fra skolen :D


Tyrkisk yoghourt kan sikkert brukes?? Den er syrlig og har nok færre karber enn lettrømme.