Marianne
17-09-04, 13:19
Bønnestuing
(4 porsjoner)
1 (450 g) frosne, grønne bønner
1 1/2 dl hakkede hasselnøttkjerner
3 ss lettrømme
2 ss olje
ca. 2 ss finklippet persille
Bønnene kokes etter anvisning på pakken, og avkjøles. Nøttekjernene stekes i en var panne. Rømme, olje og persille røres sammen, og smakes til med salt og pepper. Bland inn nøtter og bønner til slutt.
Denne har jeg funnet et eller annet sted på internett, men husker ikke hvor... (må man ha med kilde?) Sannsynligvis...
Denne skal jeg prøve i morgen! ;) marianne
(4 porsjoner)
1 (450 g) frosne, grønne bønner
1 1/2 dl hakkede hasselnøttkjerner
3 ss lettrømme
2 ss olje
ca. 2 ss finklippet persille
Bønnene kokes etter anvisning på pakken, og avkjøles. Nøttekjernene stekes i en var panne. Rømme, olje og persille røres sammen, og smakes til med salt og pepper. Bland inn nøtter og bønner til slutt.
Denne har jeg funnet et eller annet sted på internett, men husker ikke hvor... (må man ha med kilde?) Sannsynligvis...
Denne skal jeg prøve i morgen! ;) marianne