Er fruktose heeeelt fy-fy-fy?!
Det er det ENESTE jeg har funnet her i Moskva som ikke er sukker. Og jeg har vært i de fleste velassorterte butikkene her.. Fruktose fant jeg i diabeteshyllene til den dyreste butikken som er her. :p
Er fruktose heeeelt fy-fy-fy?!
Det er det ENESTE jeg har funnet her i Moskva som ikke er sukker. Og jeg har vært i de fleste velassorterte butikkene her.. Fruktose fant jeg i diabeteshyllene til den dyreste butikken som er her. :p
ja, det er helt fy-fy-fy.... :ja: Er fruktsukker...
Finnes det ikke natreen, canderel eller splenda?
Finnes det ikke helsekoster som kan ha noe?
Nei. :( Russerne spise sukker i ALT! Det er til og med sukker i vannet her! :eek: Ikke i alt, selvfølgelig...
Har de ikke suketter en gang???
Sukker i vannet :eek:
Jo, jeg fant suketter. Men litt vanskelig å bruke det i oppskrifter, er det ikke..? I frokostpannekaker, f eks?
Kanskje det går an å male de opp med stavmixer?
Eller smelte de i litt varmt vann og ha i ev. pannekakerøra?
Ja, jeg kan prøve å knuse dem på et vis.. :) Takk for svar! Var det jeg var redd for, ja..
Vurderer å ta med meg Splenda fra Norge, men jeg vet ikke helt hvor heldig det er med ett hvitt pulver i bagasjen.............. :lol:
ups... :lol: :p Det går nok bra, så lenge det er orginalemballasje på :ja:
Jupp, jeg får prøve! Skal heldigvis hjem en tur på søndag. :)
Ja, jeg kan prøve å knuse dem på et vis.. :) Takk for svar! Var det jeg var redd for, ja..
Vurderer å ta med meg Splenda fra Norge, men jeg vet ikke helt hvor heldig det er med ett hvitt pulver i bagasjen.............. :lol:
Hei!
Her har jeg et lite tips til deg, som jeg fant på i en knipe en gang.
Selvfølgelig skal du gjøre det du synes er best, men koker du opp vann og putter sukettene oppi når vannet er litt mindre varmt kan du faktisk lage din egen flytende natreen!! Fant ut av dette selv når jeg var i knipe, og laget en større porsjon som jeg lagret i kjøleskapet. Det er derfor det er litt viktig og koke opp vannet, for da er det renere og holder seg bedre hvis du lager en litt større porsjon. Mener jeg brukte ca 35-40 suketter (kan ha vært litt fler)til 5 dl kokt, varmt ( litt avkjølt men varmt, slik at de smelter ordentlig) Da blir den sterk og du kan lettere dosere den uten og måtte bruke så mye at ting ble vannet ut. Prøv deg frem, kanskje du vil lage blandingen sterkere enn det jeg fant ut av passet meg og mitt bruk. Bare et lite tips i fra meg. Håper det hjalp:)
Ps: Blir jo litt billigere også ettersom 500 natreensuketter koster 18 kroner på Rema, og en flaske med flytende Natreen kostet meg 32 kroner. Du kan lage maaaaaaaange flasker med ditt eget flytende søtstoff av de 500 små tablettene!!!
PPS: Har du en tom flaske Natreen, ta vare på den og lag din egen blanding og helle den oppi den! Smart, ikke sant??
Oppbevares i kjøleskap.
Ha det fint der borte, høres ut som et spennende land!!:)
Klems:)
Åh, tusen takk!! Genialt, det skal jeg gjøre med EN GANG! :D
Åh, tusen takk!! Genialt, det skal jeg gjøre med EN GANG! :D
Baaaaaaaare koselig:):)
Photobscura
30-04-08, 17:26
Og så kan man bestille Splenda og andre søtstoffer fra nettet :)