nettih
01-05-08, 17:34
2 porsjoner, 11 kbh per pers:
300 g kyllingfileter eller 6 kyllinglår uten skinn
1 dl yoghurt naturell
1 hvitløksbåt skrelt og revet
1 skive frisk ingefær, skrelt og revet
1 ts garam masala
1 ts paprikapulver
1/2 ts malt gurkemeie
1/2 ts malt koriander
knivspiss malt spisskummen
2ss sitronsaft
en klype steinsalt
svart pepper
skjær to snitt i kyllingstykkene. bland youghurten m hvitløk,ingefær,salt,pepper, sitronsaft og krydder. dekk til kjøttet med sausen og la det marinere minst 4 timer (helst hele natten)
fordel kyllingen i en langpanne dekk til med folie med noen hull i og sett i ovnen i ca 30 min på 175 c. Snu de midt i:smile:
Helt herlig!!!:D jeg spiser den ikke med salat med det kan en gjerne ha i tillegg:p
300 g kyllingfileter eller 6 kyllinglår uten skinn
1 dl yoghurt naturell
1 hvitløksbåt skrelt og revet
1 skive frisk ingefær, skrelt og revet
1 ts garam masala
1 ts paprikapulver
1/2 ts malt gurkemeie
1/2 ts malt koriander
knivspiss malt spisskummen
2ss sitronsaft
en klype steinsalt
svart pepper
skjær to snitt i kyllingstykkene. bland youghurten m hvitløk,ingefær,salt,pepper, sitronsaft og krydder. dekk til kjøttet med sausen og la det marinere minst 4 timer (helst hele natten)
fordel kyllingen i en langpanne dekk til med folie med noen hull i og sett i ovnen i ca 30 min på 175 c. Snu de midt i:smile:
Helt herlig!!!:D jeg spiser den ikke med salat med det kan en gjerne ha i tillegg:p