Marita
07-05-08, 23:55
Ok, broren min er konfirmant på lørdag og mamma synes jeg burde ha en lavkarbokake på kakebordet... Jeg er kresen når det kommer til kaker, og tror en sjokoladekake kan være det tryggeste?
Problemet er at jeg er ELENDIG på å regne karbeinnhold på bakst foreløbig.. Kan noen hjelpe meg? Har sett på disse to:
Lettlaget brownie:
60 gram kremost, helst philadelphia, tine kremost virker litt annerledes
1 ss mandelbutter
1 ss smør
1 egg
1ts vanille ekstrakt
1ss bakecacao
flytende søttstoff (natrena) så mye som du vill. tilsvarende 50 gr sukker virker for meg.
eller
Sara Bernardt - tenkte i kakeform i såfall... vet i allefall jeg liker det
3 eggehv.
20-30 g splenda/natreen (må nok smake meg til)
250 g finmalte mandler
200 g smør - mykt
20-25 g splenda/natreen
3 eggepl.
1 pl. reven kokesjokolade (sukkerfri/70%)
Glasur:
2 pl. kokesjokolade+2 ss delfiafett smeltes.
Håper noen av de som er mer erfaren orker hjelpe meg å regne! :o Skjønner ikke dette med søtstoff og sånn, jeg..
Problemet er at jeg er ELENDIG på å regne karbeinnhold på bakst foreløbig.. Kan noen hjelpe meg? Har sett på disse to:
Lettlaget brownie:
60 gram kremost, helst philadelphia, tine kremost virker litt annerledes
1 ss mandelbutter
1 ss smør
1 egg
1ts vanille ekstrakt
1ss bakecacao
flytende søttstoff (natrena) så mye som du vill. tilsvarende 50 gr sukker virker for meg.
eller
Sara Bernardt - tenkte i kakeform i såfall... vet i allefall jeg liker det
3 eggehv.
20-30 g splenda/natreen (må nok smake meg til)
250 g finmalte mandler
200 g smør - mykt
20-25 g splenda/natreen
3 eggepl.
1 pl. reven kokesjokolade (sukkerfri/70%)
Glasur:
2 pl. kokesjokolade+2 ss delfiafett smeltes.
Håper noen av de som er mer erfaren orker hjelpe meg å regne! :o Skjønner ikke dette med søtstoff og sånn, jeg..