Noen som har vært på La Baguette og spist den tandori kyllingen de har der?? :sikle:
Har veldig lyst til å lage noe ala det og ha i tortilla lefsene og pitabrødene. Noen som kan tenke seg hva den er laget av??
Eller om noen har en oppskrift som kan være nogen lunde lik??
:)
Jaaaah!!! :sikle:
Den var fast selskap da jeg jobbet senvakter på Gardermoen... DYRISK god!!
Det er sikkert ikke så veldig vanskelig å lage den selv. Kjøp sånn salatkyllng i biter og bland den med majones/remulade og tilsett kryderier. Karry var det i allefall oppi den. Her kan du jo krydre etter smak også.
Det jeg ser for meg er at jeg kjøper en grillet kylling, deler den opp i biter, tilsetter:
rømme
majones
finhakket rødløk
salt, pepper
tandori-krydder
karry
Men jeg er redd den vil bli for løs i konsistensen :confused:
Noen innspill der??
Skal nok uansett få det til og da skal jeg dele det med alle :p
:)
Kommer nok litt an på hvor mye rømme du bruker, tror jeg.
Hvis du tenkte på 50/50 blir den nok litt dressing-aktig i konsistensen.
*setter seg ned og venter på første servering*
:p
Kommer nok litt an på hvor mye rømme du bruker, tror jeg.
Hvis du tenkte på 50/50 blir den nok litt dressing-aktig i konsistensen.
*setter seg ned og venter på første servering*
:p
Tror nok jeg satser på mest majones, men lite av begge deler, masse kjøtt og godt med krydder.
Tror det kan bli snadder i mama lupesene :sikle:
Funker det, er du herved invitert på kyckling-tandori-tortilla :D
:)
SHIT SHIT SHIT :sikle:
Nå har jeg fått en helt fantastisk smaksopplevelse
Brystene av en hel grillet kylling
1-2 ss majones
1 ss rømme
1 ts bodsennep
1\2 rødløk
2\3 chili
Salt
Pepper
Tikka masala krydder
Rørte dette godt sammen
Ha dette i en tortillalefse med isberg, ny-kål, paprika og agurk :sikle:
Beste jeg har smakt på leeeenge
SERIØST Smula, nå er du invitert :p
Å, dette høres veldig godt ut. Så snart jeg får tortillasen i posten skal jeg prøve denne :ja: