Anne
28-09-04, 09:16
Smårett for to personer
1 blomkålhode i småbuketter og en vårløk kokes/trekkes mørt(mikro)
1 beger m/reker (skyld av laken)
50gr meierismør (+)
1-2 ts karry
1-2 ts krusperille
1 fedd hvitløk
Legg smør, krydder, reker i et lokkefat
Når blomkålen/vårløken er ferdig, legges den over rekene. Sett over et lokk i 2 min
Vend rundt og spis....nam Lettvint og litt snadder.
Serveres event med en Lindberg brødskive ved siden av ....:)
1 blomkålhode i småbuketter og en vårløk kokes/trekkes mørt(mikro)
1 beger m/reker (skyld av laken)
50gr meierismør (+)
1-2 ts karry
1-2 ts krusperille
1 fedd hvitløk
Legg smør, krydder, reker i et lokkefat
Når blomkålen/vårløken er ferdig, legges den over rekene. Sett over et lokk i 2 min
Vend rundt og spis....nam Lettvint og litt snadder.
Serveres event med en Lindberg brødskive ved siden av ....:)