Photobscura
02-07-08, 17:49
Rota sammen en alldeles nydelig kyllingrett nå! Litt tilfeldig etter hva jeg hadde i skapet:
PINK CHICKEN:
Hele oppskrifta er på ca ti gr kh.
-To kyllingfileter skjært opp i små biter
-En boks rømme/creme fraiche
-En halv boks philafelfia ost, nøytral type
-En stooor ss tomatpuré
-En ts garam masala
-Salt og pepper etter smak
-En halv rød løk
-Tre champignon
-En kvart rød paprika
(Grønnsakene kan man jo variere etter smak, men disse syntes jeg ga en fin og riktig fargevariasjon).
Stek kyllignbitene i smør, ha i grønnsakene og så krydderet. Når kjøttet er gjennomstekt, hel over rømmen (eller creme fraichen) og philadelfian. Det kan være lurt å helle alt over i en kjele nå, med mindre man har en skikkelig stor stekepanne. Rør til slutt inn tomatpureen, det er her "pink"-greia kommer inn, og la surre et par minutter. Mmmm!
PINK CHICKEN:
Hele oppskrifta er på ca ti gr kh.
-To kyllingfileter skjært opp i små biter
-En boks rømme/creme fraiche
-En halv boks philafelfia ost, nøytral type
-En stooor ss tomatpuré
-En ts garam masala
-Salt og pepper etter smak
-En halv rød løk
-Tre champignon
-En kvart rød paprika
(Grønnsakene kan man jo variere etter smak, men disse syntes jeg ga en fin og riktig fargevariasjon).
Stek kyllignbitene i smør, ha i grønnsakene og så krydderet. Når kjøttet er gjennomstekt, hel over rømmen (eller creme fraichen) og philadelfian. Det kan være lurt å helle alt over i en kjele nå, med mindre man har en skikkelig stor stekepanne. Rør til slutt inn tomatpureen, det er her "pink"-greia kommer inn, og la surre et par minutter. Mmmm!