Sandrine
03-10-04, 19:15
1 boks skinnfrie tomater (400g)
2 ts 35 % eddik
1 ts flytende Natreen
½ ts løkpulver
½ ts salt
1 krm nellik
1 krm allehånde
1 krm kanel
1 krm hvitløkpulver
Bruk stavmikser på blandingen og kok ned til ketsjupkonsistens (ca 30-60 min). For de som vil ha en finere konsistens kjøres ketsjupen i hurtigmikser når den er ferdig.
Det går helt fint å lage større posjon og fryse ned det som ikke skal brukes i løpet av noen dager.
2 ts 35 % eddik
1 ts flytende Natreen
½ ts løkpulver
½ ts salt
1 krm nellik
1 krm allehånde
1 krm kanel
1 krm hvitløkpulver
Bruk stavmikser på blandingen og kok ned til ketsjupkonsistens (ca 30-60 min). For de som vil ha en finere konsistens kjøres ketsjupen i hurtigmikser når den er ferdig.
Det går helt fint å lage større posjon og fryse ned det som ikke skal brukes i løpet av noen dager.