Gulleline
21-07-08, 20:51
http://i25.photobucket.com/albums/c53/GulleLine/DSC00458.jpg
LUNSJ-LAPPER!
4 egg - skill eggehviten og plommen fra hverandre
1 ss cottage cheese
1 ss yoghurt naturell
1 måleskje (stor ss) soyaprotein
1 dl reven ost
1 ss linfrø
2 ss olje
2 ss solsikkefrø
1/2 ts bakepulver
Krydder etter eget ønske, jeg bruker chilikrydder, urtekryder og bittelitt salt.
Eggeplommer, CC, yoghurt, soyaprotein, reven ost, olje, bakepulver og krydder kjøres sammen med stavmikser. Rør inn linfrø og solsikkefrø i røren. Jeg bruker knuste linfrø i min røre, de kommer ferdig knust fra butikken - og det står 0 karber på pakken...
Pisk eggehvitene stive med ørlittegrann salt - det gjør jobben litt smidigere. Vend så eggehvitene forsiktig inn i røren. Stek på 180 grader i omtrent 20 minutter. Bruk bakepapir på stekeplaten, så løsner de uten problem. Røren gir omtrent 10 lapper. Holder seg ypperlig i kjøleskap til de er spist opp... Jummi!
LUNSJ-LAPPER!
4 egg - skill eggehviten og plommen fra hverandre
1 ss cottage cheese
1 ss yoghurt naturell
1 måleskje (stor ss) soyaprotein
1 dl reven ost
1 ss linfrø
2 ss olje
2 ss solsikkefrø
1/2 ts bakepulver
Krydder etter eget ønske, jeg bruker chilikrydder, urtekryder og bittelitt salt.
Eggeplommer, CC, yoghurt, soyaprotein, reven ost, olje, bakepulver og krydder kjøres sammen med stavmikser. Rør inn linfrø og solsikkefrø i røren. Jeg bruker knuste linfrø i min røre, de kommer ferdig knust fra butikken - og det står 0 karber på pakken...
Pisk eggehvitene stive med ørlittegrann salt - det gjør jobben litt smidigere. Vend så eggehvitene forsiktig inn i røren. Stek på 180 grader i omtrent 20 minutter. Bruk bakepapir på stekeplaten, så løsner de uten problem. Røren gir omtrent 10 lapper. Holder seg ypperlig i kjøleskap til de er spist opp... Jummi!