jente21
08-08-08, 00:14
hei =)
jeg er en jente som ikke er kjempe stor, men alltid har vært godt lubben og hatt noen kg ekstra. alt for gla i mat og er ikke så veldig flink å trene.
nå har jeg begynt å lese om lavkarbo mat. selv om jeg var veldig skeptisk til en dame fortalte meg at d var med denne dietten hun klarte d. ifølge henne kuttet hun ut brød pasta, ris ,potet osv.. eneste grønnsaker og frukt ellers var mais og banan. så hun kunne spise så mye rømme, fløte, bacon osv som hun ville.
har alltid vært veldig gla i brød og pasta, men bestemte meg for ¨å prøve dette.
har gått en uke uten noe karbohydrater nå - ( tror jeg da)
eks på dagskost:
frokost: omelett med ,skinke, paprika, løk,sopp med salat og tomat
lunsj /middag : kylling filet grønnsaker med litt fløtesaus
kvelds laks, ovsnbakte grønnsaker stor salat og rømme
har også spist noen små mellom måltider mellom disse
føler at jeg spiser mye sunnere nå med alle grønnsakene jeg spiser, begynt å gå tur 1 time pr dag, har er ikke stillesittendes jobb,sluttet å små spise mellom måltider ( søthungeren nesten borte )
men er dette rett måte ? noen sier man skal spise må fett. eller så mye man vil...som i atkins dietten.. høres farlig ut spørr du meg.. egg og bacon til frokost,burgere uten brød til lunsj, og svine kotelletter til middag.. folk må jo miste appetitten å gå på den måten ned i vekt ? eller?
andre dietter skal man også telle kalorier, passe på å ikke få i seg for mye umettte fett og høy GI mat. ikke spise vannmelon for d har like høy GI verdi som vaffler.
føler jeg får i meg alt for lite fiber når jeg spiser slik .. alltid følt meg sunn og fornøyd med å spise havregryn for eks... savner å spise brødskive om morgenen.
er d verdt det? noen erfaringer ? hva bør jeg huske på ? endringer?
føler meg ganske slapp nå, men er vel fordi at kroppen ikke får raske karbohydrater lengre..?
trenger råd:P
jeg er en jente som ikke er kjempe stor, men alltid har vært godt lubben og hatt noen kg ekstra. alt for gla i mat og er ikke så veldig flink å trene.
nå har jeg begynt å lese om lavkarbo mat. selv om jeg var veldig skeptisk til en dame fortalte meg at d var med denne dietten hun klarte d. ifølge henne kuttet hun ut brød pasta, ris ,potet osv.. eneste grønnsaker og frukt ellers var mais og banan. så hun kunne spise så mye rømme, fløte, bacon osv som hun ville.
har alltid vært veldig gla i brød og pasta, men bestemte meg for ¨å prøve dette.
har gått en uke uten noe karbohydrater nå - ( tror jeg da)
eks på dagskost:
frokost: omelett med ,skinke, paprika, løk,sopp med salat og tomat
lunsj /middag : kylling filet grønnsaker med litt fløtesaus
kvelds laks, ovsnbakte grønnsaker stor salat og rømme
har også spist noen små mellom måltider mellom disse
føler at jeg spiser mye sunnere nå med alle grønnsakene jeg spiser, begynt å gå tur 1 time pr dag, har er ikke stillesittendes jobb,sluttet å små spise mellom måltider ( søthungeren nesten borte )
men er dette rett måte ? noen sier man skal spise må fett. eller så mye man vil...som i atkins dietten.. høres farlig ut spørr du meg.. egg og bacon til frokost,burgere uten brød til lunsj, og svine kotelletter til middag.. folk må jo miste appetitten å gå på den måten ned i vekt ? eller?
andre dietter skal man også telle kalorier, passe på å ikke få i seg for mye umettte fett og høy GI mat. ikke spise vannmelon for d har like høy GI verdi som vaffler.
føler jeg får i meg alt for lite fiber når jeg spiser slik .. alltid følt meg sunn og fornøyd med å spise havregryn for eks... savner å spise brødskive om morgenen.
er d verdt det? noen erfaringer ? hva bør jeg huske på ? endringer?
føler meg ganske slapp nå, men er vel fordi at kroppen ikke får raske karbohydrater lengre..?
trenger råd:P