View Full Version : Krydder og karber


Shadow
14-08-08, 15:26
Kan noen hjelpe meg med hvilke type krydder jeg kan bruke uten å øke antall karber i måltidet?
Hva krydrer dere kjøttet med? :confused:

Lindabtn
14-08-08, 15:38
alt krydder er ok og uten karber om det ikke står at det er sukker eller druesukker i det :)

Når jeg steker kjøtt har jeg litt forskjellig krydder på
Biff: salt og pepper og litt grillkrydder
Kylling: salt, pepper, oregano, kyllingkrydder, cayenepepper
Svin: samme som kylling igrunn bare jeg har grillkrydder i stede for kyllingkrydder

Kyllingkrydderet jeg bruker er fra sverige som heter Mexikansk hvitløkskylling er er suuuper duper godt

:)

Shadow
14-08-08, 15:49
Takk for raskt svar. Like etter jeg hadde postet spørsmålet fant jeg også flere tråder vedr. krydder :o
Må bli flinkere til å søke.
Og så må jeg få fikset på brukeren min, er ikke så flink med dette;)

Lindabtn
14-08-08, 15:51
Takk for raskt svar. Like etter jeg hadde postet spørsmålet fant jeg også flere tråder vedr. krydder :o
Må bli flinkere til å søke.
Og så må jeg få fikset på brukeren min, er ikke så flink med dette;)
veldig lurt å søke først ja :) man finner alltid svar på det man lurer på om man bare søker litt :)