neitakktilsukker
26-08-08, 13:16
hmmm skjønner ikke helt dette her..... blir det mer karbo i egg om man steker uten fett?
så på den store matvaretabellen og dette dukket opp...
lurer også på smør vs margarin... trodde smør var bedre å steke i i forhold til karbo men i tabellen slik jeg leser den er det så som så.... ??
Retter med egg
Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vareVann
gEnergi
kcalProtein
gFett
gKarbohydrat(-kostfiber)
gKostfiber
gEggerøre, stekt i fett 72 174 11,3 14,0 0,9 0 Eggerøre, stekt uten fett 76 136 11,9 9,2 1,4 0
så på den store matvaretabellen og dette dukket opp...
lurer også på smør vs margarin... trodde smør var bedre å steke i i forhold til karbo men i tabellen slik jeg leser den er det så som så.... ??
Retter med egg
Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vareVann
gEnergi
kcalProtein
gFett
gKarbohydrat(-kostfiber)
gKostfiber
gEggerøre, stekt i fett 72 174 11,3 14,0 0,9 0 Eggerøre, stekt uten fett 76 136 11,9 9,2 1,4 0