View Full Version : Blomkål "karbonara" med kyllingkjøttdeig og vårløk


Anne
28-08-08, 10:56
Blomkål karbonara m/kyllingkjøttdeig og vårløk til 2 personer
(Har byttet ut pastaen med blomkål)

Kok et blomkålhode i små buketter (på str med en munnfull) i 5-6 min.
Stek kyllingkjøttdeig (400 gr) på begge sider før den hakkes litt opp i biter og fres tilslutt tre vårløk i skiver med. Krydre med salt og pepper når det er stekt.
Pisk 3-4 egg og ca 2 dl fløte m/masse pepper.
Bland blomkål, kylling og egg over varme og vend rund til eggeblandingen har stivnet litt rundt maten.

Riv gjerne en god ost over og server en salat til.:)

Jeg syns det smakte...:p

Iset
28-08-08, 11:08
Dette høres jo helt knall ut! Namme!

Elanessë
28-08-08, 15:12
Åh hørtes gooodt ut :sikle:

ingu
02-09-08, 13:40
Tror jeg må prøve denne i dag :)