Disse var knall:
3 egg
3 ss cottage cheese
1 klunk rapsolje
1 ss fiberhuskpulver (gant på ultra-genialt)
1 ts JBKM
2 dl melk elelr fløte elelr vann eller blanding..
la stå og svelle. Reguler med mer væske om nødvendig (blir fort tykt når det står litt)
Stek i panne som lapper.
Nyyydelig med rømme og Heistad syltetøy
eller med bacon
eller emd splenda..
Disse skal prøves :ja:
Er de lette å steike eller er de litt porøse??
Disse var knall:
3 egg
3 ss cottage cheese
1 klunk rapsolje
1 ss fiberhuskpulver (gant på ultra-genialt)
1 ts JBKM
2 dl melk elelr fløte elelr vann eller blanding..
la stå og svelle. Reguler med mer væske om nødvendig (blir fort tykt når det står litt)
Stek i panne som lapper.
Nyyydelig med rømme og Heistad syltetøy
eller med bacon
eller emd splenda..
Disse ser kjempefine ut...men hva er fiberhuskpulver? Og kan jeg bruke soyamel i stedet tror du? Og hvor mange lapper fikk du ut av denne? Og hva er karbinnholdet?
laget ganske mange ja...nei de er ikke porøse. Fiberhuskmel er fiberhusk som er malt...kjøpte det på Ultra, det sto sammen med glutenfrivarene. genialt til å binde/fortykke. bruker ikke mye.. Ble nesten som gode gamle "grøtlapper". Kan slenge oppi litt havregryn og. Soya smaker bæ...så det vil ikke jeg ha.
Jeg bruker egg, litt biola/rismelk, olivenolje, havregryn, splenda, kardemomme, kanel, salt, NATRON og bittelitt speltmel. Blir fantastisk gode lapper! :ja: Hver dag! :D
eirinskoftus
16-08-10, 21:04
Å de var kjempegode!! Brukte 1 ss splenda og litt kanel i oppskriften. Smakte himmelsk:)