View Full Version : Ny variant - lapper!


luringen
09-09-08, 09:55
Disse var knall:

3 egg
3 ss cottage cheese
1 klunk rapsolje
1 ss fiberhuskpulver (gant på ultra-genialt)
1 ts JBKM
2 dl melk elelr fløte elelr vann eller blanding..
la stå og svelle. Reguler med mer væske om nødvendig (blir fort tykt når det står litt)
Stek i panne som lapper.
Nyyydelig med rømme og Heistad syltetøy
eller med bacon
eller emd splenda..

Gerd
09-09-08, 11:48
Disse skal prøves :ja:

Er de lette å steike eller er de litt porøse??

Siss1
09-09-08, 12:39
Disse var knall:

3 egg
3 ss cottage cheese
1 klunk rapsolje
1 ss fiberhuskpulver (gant på ultra-genialt)
1 ts JBKM
2 dl melk elelr fløte elelr vann eller blanding..
la stå og svelle. Reguler med mer væske om nødvendig (blir fort tykt når det står litt)
Stek i panne som lapper.
Nyyydelig med rømme og Heistad syltetøy
eller med bacon
eller emd splenda..

Disse ser kjempefine ut...men hva er fiberhuskpulver? Og kan jeg bruke soyamel i stedet tror du? Og hvor mange lapper fikk du ut av denne? Og hva er karbinnholdet?

luringen
09-09-08, 16:51
laget ganske mange ja...nei de er ikke porøse. Fiberhuskmel er fiberhusk som er malt...kjøpte det på Ultra, det sto sammen med glutenfrivarene. genialt til å binde/fortykke. bruker ikke mye.. Ble nesten som gode gamle "grøtlapper". Kan slenge oppi litt havregryn og. Soya smaker bæ...så det vil ikke jeg ha.

MHM
09-09-08, 23:10
Jeg bruker egg, litt biola/rismelk, olivenolje, havregryn, splenda, kardemomme, kanel, salt, NATRON og bittelitt speltmel. Blir fantastisk gode lapper! :ja: Hver dag! :D

eirinskoftus
16-08-10, 21:04
Å de var kjempegode!! Brukte 1 ss splenda og litt kanel i oppskriften. Smakte himmelsk:)