View Full Version : Benedicte sitt lavkarbobrød
1,6 g karbo per 100 g brød:) totalt i hele brødet = 10, 8 g karbo
http://skinnyshepherd.blogspot.com/2008/09/benedicte-sitt-lavkarbo-brd.html
Nå er jeg nettopp ferdig med å bake brødet du anbefaler. skal sette det inn i ovnen nå. blir spennende å prøve det :)
Trur eg må prøva dette!
Går ut frå at du meinar 50g linfrø, dvs. at eg slepp å telja dei ;)
Og - når du seier 1 ts gjær, so meinar du 1 teskei vanleg tørrgjær for grovbrød, sant?
Dette ser adskillig betre ut enn det som er i Ketolyseboka. Prøvde pizzabotnen, men mannen nekta å eta det :(
hvordan ble brødet? jeg bruker alltid være fornøyd med mitt når jeg baker det... men man bør bake det i en form som er mindre enn en vanlig brødform.
ja, det er nok 50 g linfrø ja:) og 1 ts vanlig gjær ja..
hm...?? smakte han ikke engang?? min samboer syntes pizzabunnen min er god. er jo aldri noe som slår en med mel, men jeg synes min er kjempegod! :D
Brødet ble ikke helt bra.. det ble for bløtt inni å da hadde jeg stekt det i 1time. hvor mange grader steker du brødet på? hva gjør jeg feil tro? fulgte oppskrifta til punkt å prikke. har prøvd tidligere å bake lollypops ketolysebrød å det ble også veldig bløtt, nesten litt slimete inni. var ikke noe særli.
d kan være noe med ovnen din (har hørt at ikke alle ovner er lik)... jeg bruker d midt i ovnen, og varmluft på... du får forsøke å steike d lenger... bare fordi jeg stekte d i en time i min ovn betyr det ikke at du ikke kan steike d lenger i din ovn.. mitt brød blir veldig saftig, d stemmer.. jeg skjærer ikke i det før det er kaldt. du kan ellers forsøke å ha i litt ekstra proteinpulver hvis du ikke liker konsistensen... å bake er jo ingen eksakt vitenskap.... jeg bruker å ta d litt på gefyln...
bruker 200 grader på det meste jeg steiker...så jeg brukte 200 grader ja...
Lillegutten
01-10-08, 23:40
Brødet hørtes veldig bra ut for en nybegynner som savner brød ti lfrokost. Åssen proteinpulver bruker du?
Brødet hørtes veldig bra ut for en nybegynner som savner brød ti lfrokost. Åssen proteinpulver bruker du?
http://skinnyshepherd.blogspot.com/2008/08/mitt-mel-som-jeg-baker-med.html
;)
hm...?? smakte han ikke engang?? min samboer syntes pizzabunnen min er god. er jo aldri noe som slår en med mel, men jeg synes min er kjempegod! :D
Jodå, han prøvde det. Men syntest det var papir :(
huff...jaja... det er uvant å skulle venne seg til nye smaker til å begynne med... jeg synes nå det er bedre å kunne spise lavkarbopizza enn å savne pizza... man tilpasser smaker og forventninger over tid... ;)
Da står brødet i ovnen!!!
Håper det blir bra...har ikke prøvd dette før..
Lurer på om noen har prøvd å lage knekkebrød av dette...skal reise bort noen dager, og pleier da tørke brød og ha med, som knekkebrød...
jeg laga rundstk i går av brøddeigen min.. har jo i litt mer proteinpulver så de ikke skal sige sammen og bare bli flat, men kunne formes som rundstk... :) kjempegodt! brødet blir veldig saftlig.. hvis du liker det litt tørrere kan du bare ha i mer proteinpulver... jeg varierer litt på hvor mye jeg har i.. lagde i utg pkt det med så lite proteinpulver i for at det skulle bli litt billigere...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.