View Full Version : JBKM spørsmål


Bayone
19-09-08, 00:24
Jeg skulle bruke JBKM til å jevne ut en blomkålsuppe i dag, men det ble bare krøll. Tok to ts i ett ristebeger og blandet i vann (sto at det skulle blandes ut i kaldt vann) og skulle tømme det i suppa, men ble bare store klumper jo :confused: Hva har jeg gjort feil??

Lykkelig
21-09-08, 10:08
Da bør du vel bruke mer vann når du lager jevningen? Og røre som en gal?

nattfrue
21-09-08, 11:18
Jeg skulle bruke JBKM til å jevne ut en blomkålsuppe i dag, men det ble bare krøll. Tok to ts i ett ristebeger og blandet i vann (sto at det skulle blandes ut i kaldt vann) og skulle tømme det i suppa, men ble bare store klumper jo :confused: Hva har jeg gjort feil??

Jeg vet at det står kaldt vann på glasset med JBKM, men selv pleier jeg alltid å følge prinsippet om å bruke varmt vann i varme retter, og kaldt vann i kalde. Det gjorde jeg før når jeg brukte f.eks. Maizenna også, og har aldri fått klumper da.

En helt annen ting er at jeg personlig ikke synes JBKM er godt i supper og sauser (jeg synes det gir en litt ekkel konsistens som setter seg på tennene, så jeg bruker det bare i bakverk, pannekaker og andre ting som ikke har flytende konsistens) - men det er jo en individuell sak :)