View Full Version : Oopsie-inspirert pizzabunn!


Kristin_B
25-10-08, 20:59
En bunn garantert uten soya-bismak :D

Vet ikke helt om jeg kan kalle det oopsie..men ideen er jo tatt derfra.

7-8 mellomstore egg
1 pk philadelphia naturell
oregano
hvitløkspulver
bakepulver

Mikser alt dette i mixmastern, så heller jeg det på en bakeplate..eventuelt langpanne om dere har sånne flate plater ;) Husk bakepapir!!!
Så tar jeg og rasper godt med ost oppå dette og gjennomsteker den, tar på fyll og ost, og steker til osten er sånn pittelitt gyllen! :sikle:

Mitt fyll:
Litt sukkerfri ketchup
pepperoni
skinke
purreløk

OST OST OST :D

Skjærer den opp og legger den over på rist ganske umiddelbart etter steking.. vi liker jo ikke vassen pizza??

Lykke til!! :heia:

JenJen
25-10-08, 21:04
Kristin_B da! Du må jo poste sånn FØR butikkene stenger for helga :p

Det så utrolig godt ut :sikle: Og meget studielånvennlig :ja:

Kristin_B
25-10-08, 21:06
Å søren...!! Sorry..skal ikke gjenta seg :p

Jeg har prøvd noen bunner, men synes den her har vært den beste :sikle:

Impulsiw
25-10-08, 21:10
En bunn garantert uten soya-bismak :D

Vet ikke helt om jeg kan kalle det oopsie..men ideen er jo tatt derfra.

7-8 mellomstore egg
1 pk philadelphia naturell
oregano
hvitløkspulver
bakepulver

Mikser alt dette i mixmastern, så heller jeg det på en bakeplate..eventuelt langpanne om dere har sånne flate plater ;) Husk bakepapir!!!
Så tar jeg og rasper godt med ost oppå dette og gjennomsteker den, tar på fyll og ost, og steker til osten er sånn pittelitt gyllen! :sikle:

Mitt fyll:
Litt sukkerfri ketchup
pepperoni
skinke
purreløk

OST OST OST :D

Skjærer den opp og legger den over på rist ganske umiddelbart etter steking.. vi liker jo ikke vassen pizza??

Lykke til!! :heia:

Den SÅ digg ut :sikle:

Gerd
25-10-08, 21:46
:sikle:

Kristin_B
25-10-08, 21:50
:ja:

Sandy
26-10-08, 12:41
Å, jeg savner Pizza sånn, men her er kanskje løsningen??? Hvor mye bakepulver har du, og hvor lenge stekes bunnen og hvor varmt? Dette gleder jeg med til å prøve!

Kristin_B
26-10-08, 12:45
egentlig..så lurer jeg på om bakepulveret kanskje er litt overflødig.. hmmm.. men jeg hadde i 1 ts jeg da..
Hadde vel ovnen på 225 grader og kanskje sånn 12-15 minutter.. Du ser når den begynner å bli litt gyllen oppå.. :ja:
Krydderet blir litt etter smak og behag, en teskje ++ av hver kanskje :ja:

Kristin_B
26-10-08, 12:46
tror forresten at hvitløkspulveret er med på å gi pizzaen mye mer smak ettersom jeg ikke har så spennende fyll på ;)

Bergrosa
26-10-08, 13:01
Åååå , jeg skal jo lage pizza i dag jeg, men har ikke så mange egg i hus...... Mon tro om det ikke blir en tur på butikken....... ( "synder" med vanlig pizzabunn jeg ....)

Kristin_B
26-10-08, 13:19
næh..fy fy! ikke synde ;)

Impulsiw
27-10-08, 12:06
Går jo an å ha hvitløkspulver i deigen da :ja: Sikkert bedre på smak..:sikle:

Kristin_B
27-10-08, 15:46
Er det jeg har :ja: Hvitløkspulver og oregano.. :ja:

Impulsiw
27-10-08, 16:11
:sikle: Kanskje prøve en sånn bunn mens jeg venter på piabrød fra junaiten.. :ja: Det ble veldig godt med creme fraiche..og en halv ts jbks også da :ja:

JenJen
27-10-08, 22:34
Kristin_B, du er en engel!! :suss:
Dette var kjempegodt, anbefales virkelig :ja:

Kristin_B
27-10-08, 22:43
Engel..det er meg vettu :ja: :lol:

Så bra at den falt i smak!! :heia:

Sandy
29-10-08, 15:16
Nå har jeg prøvd pizzaen din og er meget positivt overrasket! Synes den var OK varm. Døpte den til "omelettpizza" mens jeg spiste, men kan anbefale å spise den dagen derpå - da var den veldig pizzaaktig og tenkte ikke et sekund på at bunnen er av egg... :-) Nå er lunsjen reddet i lang tid framover - TUSEN TAKK!!!

Antoinette6
29-10-08, 15:21
Kristin ! Søta ! Og pizzaflinka ! Denne skal jeg da sannelig prøve. Blir sikkert ikke så fin som din, for den så jo alldeles deiligdeilig ut ! Jeg har bare bakt sånn ketolysebakemix pizza, oig den har jo en del karbohydrater.

Og pepperroni er så godt ! Takkitakk ! :klem:

Kristin_B
29-10-08, 21:07
Så bra du likte pizzaen Sandy! Kanskje du trenger litt mer hvitløkspulver eller annet krydder i bunnen? Jeg synes faktisk ikke at den smaker egg..

Prøv den du Antoinette! Lykke til :suss:

StineK
30-10-08, 00:36
Da er denne med i oppskriftsboka mi :heia:

Kristin_B
30-10-08, 00:53
oh yeah! :heia:

Anitra
30-10-08, 10:35
Da skal denne testes ut i morgen! Jeg er virkelig skjessen etter pizza nå!

Kristin_B
30-10-08, 13:07
Gjør det- lykke til Anitra!! :heia:

Sandy
30-10-08, 17:25
Har likså godt laget en til - nå med mer hvitløk. Denne er bare helt fantstisk! Men får dere til "Pizzakonsistens" når den er varm? Nylaget er den for myk til å holde i hånda, men når den har stått og satt seg litt, er den helt perfekt! Men.... kan jeg spise den med god samvittighet? Går på lavkarbo og prøver å gå ned de siste kg som sitter så godt....

Kristin_B
30-10-08, 19:36
Den er jo definitivt lav på karber, men teller du kcal i tillegg? Da kan det jo bli verre..
Har ikke regnet på hvor mye det er av hvert i den jeg altså... :rolleyes:
Men i en pakke vanlig philadelphia er det jo nesten 500 kcal + pepperoni + osten på toppen og i bunnen.. Det blir nok vel en del kcal ut av denne er jeg redd...

Mer hvitløk må nok til ja, 1 teskje var ikke akkurat å ta i :nei:

Og jeg spist ikke pizzaen når den er rykende varm, men passe så den går an å holde i, og da henger den fint sammen. Kanskje du trenger litt mer ost i selve røra?

JenJen
30-10-08, 19:49
Min ble sånn skikkelig pizza, no problem å spise varm :) Men jeg lot den stå på benken mens jeg holdt på med fyllet (det var egentlig et uhell, jeg er veldig dårlig til å planlegge sånt :o), kanskje det har noe med saken å gjøre? Den rakk å bli ganske så lunken før neste stekerunde.
Skal lage en til i kveld :sikle:

Kristin_B
30-10-08, 20:01
Tror ikke det altså JenJen, jeg har bare smelt på fyllet med en gang jeg tok den ut av ovnen. Tror heller det har med mengde ost i "deigen" å gjøre ;)

Trudeh
30-10-08, 22:07
ÅåÅÅåÅhhhåååå denne var så deilig. Jeg lagde vanlige oopsier i ettermiddag.
De siste 2 på ei røre pleier og blir litt slappe, så de 2 brukte jeg som pizzabunn.

De var veldig godt stekt så jeg lot dem hvile litt og da ble de veldig sprøe og gode.
Fylte på med ketchup og rester av kjøttdeig,løk og champignon. Toppa det hele med masse ost...og gjett om jeg ni-koooser meg. jøje meg så deilig med nestenordentligpizza og takk Kristin:)

Kristin_B
30-10-08, 22:10
så bra Trudeh!!! :heia::heia:
Jeg er veldig fornøyd i hvert fall! Men selvsagt..smaken er som baken :lol:

Anitra
31-10-08, 21:29
Da står denne i ovnen! Hadde bare 1/2 pk med philadelphia, og røra dekte ikke hele langpannen,så neste jeg lager må jeg nok lage mere røre. men duverden så godt det lukter!!! Droppa hvitløkspulver jeg da, siden barna også skal ha :)

Vi gleder oss alle sammen, spes min mor som vurderer ketolysekur hun også :)

Anitra
31-10-08, 21:51
Å herregud dette var godt!!

Kristin_B
31-10-08, 21:52
var det godt uten hvitløkspulver også? :spent: Så bra! Har alltid trodd det var hvitløken som gjorde susen ;)

Anitra
31-10-08, 21:55
Nydelig!! Men jeg har på: ketchup uten sukker, kjøttdeig,skinke, paprika, rødløk og champignon. Ikke mye av hver, men det er jo fordelt utover hele pizzaen. T.o.m min mann godkjente denne!

Kristin_B
31-10-08, 22:08
så flott!!! :heia: Er lite kreativ på fyllet jeg, men det funker med pepperoni også :ja:

StineK
01-11-08, 00:17
Blir lagt flere ganger dette! :ja:

Holdt på å lage Himmelsk Gryte jeg - så jeg tok litt av denne som pizzafyll. Fungerte bra. :)

Kristin_B
01-11-08, 00:21
:heia:

JenJen
01-11-08, 00:25
Har en i ovnen akkurat nå jeg :D
Men det var det jeg skulle si ja, jeg vet ikke om det er osten som gjør det fordi sist gang glemte jeg å ha ost på før 1. steking. Oi, glemte visst det i dag også når jeg tenker meg om :flau:
Bunnen var veldig god uten krydder også, bare så det er sagt :_plystre:

Kristin_B
01-11-08, 00:31
skjønner man kan lage mange varianter av denne også :ja: Så fiiint :heia:

Mosepjusk
01-11-08, 07:01
Denna MÅ jeg prøve en dag!

sirimor
01-11-08, 09:16
Denne lagde jeg igår:heia:
Men da jeg så hvor rennende røra var, så feiga jeg ut og turte ikke helle den ut over stekebrettet.....så, jeg miksa inn litt glutenmel, kruskakli og soyaprotein....:o
Ja,ja..så da ble det jo ikke Oopsie-Kristin-pizzabunn allikevel...men soyaprot.bunn,...ikke så godt det. Men bortsett fra bunnen, ble det veldig godt, og brukte det samme fyllet som Kristin. Så dette var en veldig lett og ikke minst rask pizza å lage!

Idag skal jeg være skikkelig tøff og gjøre det riktig;)

Kristin_B
01-11-08, 09:47
sirimor da :snurt: stoler du ikke på meg? :D Hell røra på stekeplata, og så rasper du ost oppi :ja: Gøtt gøtt gøtt :sikle:

marquise
01-11-08, 09:54
Å, tusen takk, Kristin :D Dette var virkelig saker, tenk ;) Lagde denne til meg selv i går, og lagde vanlig til min kjære. Var ikke misunnelig på ham i det hele tatt ;)

Og, ja, - den er seriøst tyntflytende. Tok å dekte stekeplata med aluminiumsfolie som jeg smørte med smør. Helte på røra og strødde på ost! Yu-hu! Lagde Isets pizzasaus, tok på ost, skinke og salami (mye), og litt ekstra oregano på toppen. Helt konge :ja:

Igjen,- takk til deg, Kristin, dette funka virkelig :D Har forsøkt en del andre bunner uten noe særlig godt resultat, kan du si :confused:

Kristin_B
01-11-08, 10:00
:heia: så flott!!
har også prøvd noen forskjellige bunner..men denne soyaprotein-smaken, den kan jeg godt klare meg uten :ja:

marquise
01-11-08, 10:27
Å, glemte å fortelle no' lurt ;) Har jo lest hele tråden før jeg starta pizza-baking.
I og med at bunnen er veldig tyntflytende, stekte jeg den ca 3 minutter slik at den stivna litt. Tok den ut, og tok slikkepotten for å samle kantene slik de er på ordentlig pizza. Så la jeg på et lag ost over hele, også litt på pizzakantene. Dette ble jo litt sprøtt når bunnen var ferdigstekt :D

JenJen fortalte at hun hadde "glemt" pizzabunnen på benken slik at den ble litt lunken, og det gjorde jeg også :rolleyes: Tror det er et supert råd, fordi bunnen, og særlig den lille kanten forble litt sprøtt :D

Nå var det ikke mer i denne omgang!

sirimor
01-11-08, 11:16
sirimor da :snurt: stoler du ikke på meg? :D Hell røra på stekeplata, og så rasper du ost oppi :ja: Gøtt gøtt gøtt :sikle:
Jooooda Kristin. stoler på deg...jeg ble bare litt skræmt..
Om en liten stund nå, så skal jeg tilbake til kjøkkenbenken, gleeeder meg, og lover å gjøre det ordentlig denne gangen;)

Kristin_B
01-11-08, 16:36
Å, glemte å fortelle no' lurt ;) Har jo lest hele tråden før jeg starta pizza-baking.
I og med at bunnen er veldig tyntflytende, stekte jeg den ca 3 minutter slik at den stivna litt. Tok den ut, og tok slikkepotten for å samle kantene slik de er på ordentlig pizza. Så la jeg på et lag ost over hele, også litt på pizzakantene. Dette ble jo litt sprøtt når bunnen var ferdigstekt :D

JenJen fortalte at hun hadde "glemt" pizzabunnen på benken slik at den ble litt lunken, og det gjorde jeg også :rolleyes: Tror det er et supert råd, fordi bunnen, og særlig den lille kanten forble litt sprøtt :D

Nå var det ikke mer i denne omgang!

ååh..!! det hørtes smart ut!! for kanten min har blitt litt sånn godt stekt, og det smaker ikke så veldig godt.
Takk for tipset :heia:

majama
01-11-08, 18:48
Skal prøve denne i morgen :sikle:

Kristin_B
01-11-08, 19:23
har en bunn i ovnen nå... I'm doing it marquise-style :D

marquise
01-11-08, 20:43
:rodme: Nå ble jeg litt glad, da! Håper rådene funker for deg!

Takk igjen for flott oppskrift, Kristin :D:D:D

Kristin_B
01-11-08, 20:44
akkurat ferdig...ser knallbra ut!!! :sikle:

Mamzen5
02-11-08, 18:21
Nå har jeg lagd pizzaen, og den var helt herlig. Til og med datteren min på 16 år syns at den var helt topp. Syns at det å følge lavkarbo har blitt mye enklere etter at jeg fant oppskrift her inne på Ziggys polarbrød, Oopsie Rolls og denne gode lettvinte pizzaen!:)

Kristin_B
02-11-08, 18:29
så bra!!! :heia::heia:

kikja
03-11-08, 22:48
Kan jeg spise denne når jeg går på ED, tro...?
Frister veeeeldig å prøve og lage, for er såååå lei av salat til lunsj på jobb..!!!

Kristin_B
03-11-08, 22:50
tror kanskje at du bare må regne på kaloriene.. den er kanskje litt kaloririk?

kikja
03-11-08, 23:12
Huff, orker ikke tenke kcal midt oppi alt dette.. :p Har ikke hørt/sett/lest noe om kcal-begrensing heller, da...

Kristin_B
03-11-08, 23:13
åååh...oki! Kan lite/ingenting om ED jeg så ;) Da kjører du på..sikkert :ja:

kikja
03-11-08, 23:18
Skader ikke å teste ;)

Kristin_B
03-11-08, 23:20
bare jeg ikke får skylda dersom nedgangen din stopper opp så ;)

kikja
03-11-08, 23:28
Hmm, var det da... Men nei - kan jo ikke skylde på noen med så fint navn.... ;)

Kristin_B
03-11-08, 23:37
:D :p

kikja
04-11-08, 20:30
Oh my, må bare henge meg på jubelkoret her - det var knallgodt!!! Og jeg tror jeg har spist for mye... Hehe... :p

Jeg sammenfattet alle tipsene som har kommet underveis her da - og gjorde en liten vri sjøl og.. Brukte Philadelphia Light med krydder, og det funka helt fint :)

Som fyll hadde jeg tacokrydra kjøttdeig, litt sukkerfri ketchup, litt tomat og ost :)

Kristin_B
04-11-08, 22:50
Man må jo sette sin egen smak på det :ja::D Da har du noe å variere lunsjen med! :heia:

Mosepjusk
06-11-08, 15:07
I dag er dagen for å prøve denna!
Håper at det blir igjen såpass at jeg har til lunsj i morra, er alltid stas med fancy fredagslunsj :smile:
Gleder meg!

kikja
06-11-08, 15:12
I dag er dagen for å prøve denna!
Håper at det blir igjen såpass at jeg har til lunsj i morra, er alltid stas med fancy fredagslunsj :smile:
Gleder meg!
Hvis du skal spise den alene blir det definitivt nok til lunsj i flere dager og ;)
Jeg var alene hjemme når jeg testa, delte den opp i 9 ca like store stykker, var optimist og trodde jeg skulle klare å spise 3, klarte det og, men kjente at det var litt mye... Så resten har jeg pakka 2 og 2 og lagt i fryseren :)

Mosepjusk
06-11-08, 18:19
Mmmmmm :sikle:
Dette var virkelig en vinner!
Tusen takk for flott oppskrift, Kristin! :blomster:

sirimor
06-11-08, 19:31
Nå har jeg også omsider laget denne "etter boka", og den ble alldeles nyyydelig!!:sikle:
Takk for oppskriften:D

Mosepjusk
06-11-08, 20:55
Hvis du skal spise den alene blir det definitivt nok til lunsj i flere dager og ;)
Jeg var alene hjemme når jeg testa, delte den opp i 9 ca like store stykker, var optimist og trodde jeg skulle klare å spise 3, klarte det og, men kjente at det var litt mye... Så resten har jeg pakka 2 og 2 og lagt i fryseren :)
Jeg delte den i 16. Vi spiste nesten halvparten til middag.
Jeg har til lunsj i morra :smile:

Kristin_B
06-11-08, 21:02
:heia:

Anitra
07-11-08, 20:02
Da prøver jeg denne med CC. Hadde jo selvsagt glemt å kjøpe philadelphia, og jeg hadde også i 1 ss med soyamel, for å få røren litt tykkere.

Ella-A
08-11-08, 01:37
noen som har regna kcal på denne? tenkte å lage en sånn imorgen med kjøttdeig, løk og ost - sånn standard pizza liksom..:p

Impulsiw
08-11-08, 11:42
Det lurer jeg på også? Kaloristene..hvor mange karber blir det per røre? Teller begge deler jeg :ja:

I dag SKAL Jeg lage den bunnen! Så nå er det bare å kjøpe maaaaaasse gulost.. :lol:

Vibeke-67
08-11-08, 13:55
Mmmm - denne skal jeg prøve ut ja, håper den blir god! Enig med dere at soyaproteinmelet ikke smaker så godt.
Forresten - tror ikke jeg vil gå for denne på ED i fase 1 eller 2. Ikke for mye av den i alle fall. Man skal jo passe litt på fett og kalorier i den dietten. Så Kikja, jeg ville vært litt forsiktig. Kanskje unnet meg den til helgekos kanskje?
Gleder meg Kristin, til pizzaen!

Kristin_B
08-11-08, 16:58
Jeg regner ikke kalorier jeg! :D

Håper det smaker Vibeke :heia:

Impulsiw
08-11-08, 18:04
Oj...kan ikke kalles "deig" dette.. er jo like tynt som eggerøre:lol: skal lure på resultatet..må ha MYE ost føler jeg...:ja:

Kristin_B
08-11-08, 19:28
Ekke deig nei :nei:
Men smaker pizza:sikle:

Impulsiw
08-11-08, 20:06
Takk for fantastisk pizza"deig" Kristin...ENDELIG blir et pizzalørdager i huset igjen!!

5291

Anbefales!!! NB: huske maaaasse hvitløkspulver og ost i bunnen... og evt. litt oregano :sikle:

Kristin_B
08-11-08, 20:32
Yeeees!! :heia::heia: så bra!!! :sikle:

Impulsiw
08-11-08, 20:52
Supert! Må jo gå an å lage "lapper" av den også? Krydder lapper? :sikle:

Kristin_B
08-11-08, 21:10
kanskje...vetke :nei:

Impulsiw
08-11-08, 21:36
Får bare prøve da rett og slett :ja: ostelapper...:lol:

Kristin_B
08-11-08, 23:10
:ja: gjør det! og legg inn rapport her :p

Impulsiw
09-11-08, 12:14
Selvfølgelig...jeg rapporterer! Først må vi spise opp pizzaen..den var mektig :D

tonetrollet
09-11-08, 19:46
Denne var nydelig!

Oppdaget underveis at jeg ikke hadde noe smøreost, bare en liten klatt CC. Tok derfor cc + 2 ss naturell yoghurt + 1 ss soyaprotein. (Hater smaken av soya, men nå kjente jeg ingenting)

Fyll: Karbonadedeig, bacon, løk, squash, grønn paprika, oliven. Masse chili! Ost, pesto og tomat oppå.

Hadde gjester som sa det var den beste pizzaen de hadde smakt!

NAMMENAM!!!!:D

Impulsiw
09-11-08, 20:32
:heia: der ser man! :heia: god pizza er et must!

Tror faktisk at man ikke behøver philadelfiaosten heller...bare NOK gulost..så holder det med egg og hvitløkspulver..:ja:

kikja
10-11-08, 13:59
Forresten - tror ikke jeg vil gå for denne på ED i fase 1 eller 2. Ikke for mye av den i alle fall. Man skal jo passe litt på fett og kalorier i den dietten. Så Kikja, jeg ville vært litt forsiktig. Kanskje unnet meg den til helgekos kanskje?


Jeg vet - har bare vært så himla matlei at jeg bare måtte prøve noe.... :)

nnn
11-11-08, 12:41
Denne var bare suupergod. Er så glad for alle gode oppskrifter dere deler med oss:lesebok:. Jeg hadde litt pizzakrydder i deigen + de kryddrene som du nevnte. Meget godt. Det som overasket meg var at det ikke var eggesmak:). Kan bli litt lei den smaken (eggesmaken)

Jabba
14-11-08, 20:47
Kan denne fryses? Altså med fyll på?

Impulsiw
14-11-08, 20:48
:ja:

Jabba
14-11-08, 20:54
Blir det for mange karber med f. eks pizzafyll fra Toro? Sånn pose som man tilsetter kjøttdeigen + vann?

Heksehilda
14-11-08, 21:13
Jeg kopierte fra Toro sin hjemmeside:

Tomat (46 %), løk (24 %), stivelse (mais,
potet), sukker, vegetabilsk fett, salt, urter, krydder,
hvitløk og farge (paprikaekstrakt).

Nettovekt

52 g - gir 3 dlferdig pizzafyllbasis

Næringsverdier

NÆRINGSVERDIER Pr. 100 g (1 dl) tilberedt vare uten kjøtt
Energi: 230 kJ (55 kcal)
Protein: 1,5 g
Karbohydrat:10 g
Fett: 1,0 g
Salt pr. 100 g tilberedt vare: 0,7 g

marquise
14-11-08, 21:19
Det er veldig lett å spare karber på pizzasaus...... Sjekk ut Isets pizzasaus. Enkel og med myyyyyesmak.

Lykke til :D

Jabba
14-11-08, 21:30
Hvor lenge steker du bunnen første gang?

Impulsiw
14-11-08, 22:19
15 minutter :ja:

StineK
14-11-08, 22:47
Jeg bruker ferdigsaus. Når jeg regner karber per pizzastykke blir det ikke ille.

Jabba
14-11-08, 23:21
Ok - da søker jeg Isets pizzasaus! Takker!

Kristin_B
20-11-08, 01:28
Ah....kanskje jeg skal lage pizza igjen i morgen?? :sikle:

Impulsiw
20-11-08, 11:55
har hatt pizza hver helg vi siden jeg lagde den første gangen :sikle: Blir pizza til helgen også :D Fedondama fikk oppskrifta og skrev så blekket sprutet :lol: Mange som savner "helgepizzaen" sikkert :ja:

sirimor
20-11-08, 12:03
Den er bare sååå bra!
Jeg serverte den en fredag jeg fikk søster på besøk. Hun er ikke så bevandret i lavkarboland, men hun likte den veldig godt.

Må lage igjen, dele opp og legge i frysern. Da har jeg lunsjen klar for noen dager;)

Kristin_B
23-11-08, 20:39
:heia::heia:
Så braaaa!!!!!:spent:

supha
23-11-08, 21:32
Denne pizzaen er helt nyyydelig. Særlig dagen etter. Typen digget det og ønsker seg pizza i morgen:D. Tusen takk!!

Kristin_B
23-11-08, 22:12
weeeee :heia::spent::w00t:

supha
24-11-08, 13:57
weeeee :heia::spent::w00t:

Men hvor mange gram ost bruker dere i denne oppskriften? Altså i bunnen?

Kristin_B
24-11-08, 18:59
eeeehmmmmm....jeg bare rasper ost oppå røra når jeg har hatt den på plata. Hvor mange gram det er, aner jeg ikke :nei: Men det spiller ikke noen rolle heller egentlig... Smak og behag :ja:

supha
24-11-08, 19:22
åååå, er så sinnsyk stappmett. Vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Spiste 2,5 biter. :rolleyes:

Kristin_B
24-11-08, 20:15
men var det digg da?? :spent:

Vibeke-67
29-11-08, 18:09
Skal lage denne nå jeg - lagde den for noen uker siden, og den var kjempegod! De første bitene smakte litt vel eggeommelett, men når jeg lot den stå litt var den knall god. Den var faktisk beste dagen derpå.
Jeg lager den i kveld med pepperoni, ananas og litt løk.

Mmmmmmm Deilige lørdagen

Jabba
29-11-08, 18:23
Denne er bare så utrolig god !! Og enda bedre etter en tur i fryseren faktisk !!!

Kristin_B
29-11-08, 18:42
smaker ikke egg om du har nok hvitløkspulver i bunnen ;)

Mmmmm....pizza :sikle:

Mosepjusk
30-11-08, 22:43
smaker ikke egg om du har nok hvitløkspulver i bunnen ;)
Jeg har ikke noe hvitløkspulver i bunnen.
Men jeg har en haug med oregano og annet krydder :smile:

Kristin_B
30-11-08, 22:46
mm..:ja: jeg liker hvitløk jeg da så... :stortsmil

elian
02-12-08, 15:33
Denne skal jeg lage i dag! Gleder meg.

Husker jeg lagde pizza av Ketolyse bakemixen. Det er det kvalmeste jeg har smakt noen gang! Vi kastet en HEL langpanne!!! :o

Håper virkelig jeg har samme smak som dere og kan komme med det samme svaret som alle andre i denne tråden :D

Tiram
02-12-08, 17:52
Denne oppskriften var utrolig god. :hungry:
Prøvd den flere ganger og blir sulten hver gang den dukker opp.

Tror jammen jeg skal lage pizza i kveld jeg.. :D

Kristin_B
02-12-08, 21:07
Jeg laga den igjen i dag :sikle:

Jabba
02-12-08, 22:14
Jeg spiste mitt siste stykke som jeg hadde i fryseren i dag og skal lage ny snarest mulig!!! Utrolig god pizza!!!

elian
02-12-08, 23:25
Å HOLY MACARONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

For en pizza!!! Jeg har og gubben har nå spist oss stappa!!! Og han pleier aldri å like sånn mat som jeg lager spesielt for min diett..

Dette blir en klasikker her i huset!!!







Tusen takk Kristin_B!!!!! :p:p:p:p I LOVE U!!!

Kristin_B
03-12-08, 00:26
*ler*

:rodme: så braaa!! :heia:

elian
03-12-08, 07:57
2 nye biter til frokost, og 2 biter sendt med guttungen på skolen :D

DIGG!!!!!!

Kristin_B
03-12-08, 20:22
ah..genialt!! :heia:

elian
04-12-08, 08:07
ah..genialt!! :heia:

Laget enda en pizza vi :D:D:D:D Så lettvindt og såååå godt :p

isabella
05-12-08, 20:29
Å HOLY MACARONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

For en pizza!!!

Det var denne som gjorde at jeg laget Kristin_B sin pizzabunn!
Og jeg må bare henge meg på - sitter her nå stappmett etter 2 1/2 stk, måtte gi meg midt i 3 stk. (ca 1/4 av langpannen).

Lot den stå mellom 1. og 2. steking, var litt skeptisk etter jeg tok den ut av ovnen. Men etter den hadde kjølnet litt kjente jeg at kantene var sprø, og første bit var deilig!!!! Ikke helt som vanlig pizza, kunne gjerne hatt litt mer konsistens i deigen, men den blir nok en gjenganger her i huset.

Har nettopp gitt bort et stort stykke til en vennine som også går på ketolyse dietten. Regner med at det blir jubel der også!

Lurer på om jeg får mannen min til å spise den.... hmmm trenger ikke si det er lavkarbo før han smaker :D

TUSEN TAKK! Du er en :engel_ikk!

StineK
05-12-08, 21:46
hmmm trenger ikke si det er lavkarbo før han smaker :D

:ja: :ja: Tantungene mine elsker lavkarbopizza med bolledeigbunn - de vet ikke at det er noe spesielt med den. ;)

ChristianB
09-12-08, 19:51
Prøver denne nå. Håper den blir god :)

isabella
09-12-08, 20:00
Min mann sperret opp øynene den dagen jeg satt pizzaen på bordet. PIZZA... skal du spise vanlig pizza da? Jeg sa den ikke var helt vanlig, men god. Han smakte en liten bit, og jaggu spiste han ikke et stort stykke han også!!

Den var fullt brukandes mente han, men ikke helt kjøpepizza.

Så da blir det pizzakvelder på oss!

Jabba
09-12-08, 20:06
Jeg har laget denne på nytt i helga og synes faktisk den var bedre sist gang - da halverte jeg oppskriften fordi jeg hadde for lite egg.
Men den er god altså !!!!

ChristianB
09-12-08, 20:12
Denne bunnen var spesiell. Hvordan vet jeg når den er gjennomstekt? Før fyllet er tatt på, altså... Står i ovnen nå og har ikke lyst å ødelegge den :)

Kristin_B
09-12-08, 20:21
Hmmm...når den ikke er bløt mer?? :o Hehe.. Eller når osten oppå begynner å bli gyllen på en måte..

Ja, den er spesiell..men den beste erstatningen jeg har smakt ;)

ChristianB
09-12-08, 21:21
Spiser i dette øyeblikk :)

Fyllet jeg lagde ble litt kjedelig (bare kjøttdeig og løk, hadde ikke annet), men ellers var den god. Og så lettvint å lage.. Men jeg stusset litt på hvor mye bakepulver, hvitløkspulver og oregano det skulle være, jeg er ikke så veeeldig erfaren på kjøkkenet så måtte gjette meg litt frem. :P

Forsto jeg rett, smaker bunnen litt mindre egg i morgen? For nå minner det litt mer om omelett med kjøttdeig og ost på enn pizza :D

Kristin_B
09-12-08, 21:39
Jeg falt kanskje allermest for den fordi den er sååå enkel å lage :lol: Latskapen lenge leve!!
Dette med kryddermengde er egentlig etter smak og behag. Men det skal en del til før det blir for mye...synes JEG da ;)
Det fyllet ditt kunne sikkert ha vært mer spennende, og hadde sikkert dekket over litt eggesmak det og.. med litt pizzasaus, eller ketchup som jeg bruker..
Har ikke synes den har smakt egg jeg faktisk..men bruker som sagt en god del hvitløkskrydder :ja:

Lykke til en eventuell neste gang da!! :heia:

ChristianB
09-12-08, 21:49
Gjett om det blir flere ganger :D

Gerd
20-12-08, 23:29
Ny favoritt :heia:

Kristin_B
20-12-08, 23:48
:heia::heia:

er i hvert fall kjempekjappis å lage ;)

majama
03-01-09, 18:51
Og kjempegod:heia:

Kristin_B
03-01-09, 23:01
jeeeee:heia:

Mellon
05-01-09, 09:58
Denne var overaskende god, selv om vår ble litt våt pga. fyllet, men gikk ned på høykant med kniv og gaffel. Ble bedre da den fikk stå over natta, og smaker også godt kald. Tok og pakket den i prosjoner dagen etter og frøs, tenkte jeg kunne ta med til lunsj på jobb :D

Kristin_B
05-01-09, 10:14
Bruker ikke så vått fyll jeg, men vil tro den løser seg opp noe om du bruker veldig vått fyll ja! Bra du likte den!! :heia:

elian
07-01-09, 15:23
Mmmmm... Nå er det lenge siden jeg har spist Kristin's pizza... Tror jammen jeg må lage en ny en i morgen :D

Mosepjusk
07-01-09, 16:02
Tror jammen jeg må lage en ny en i morgen :D
:lol:
Jeg skal lage i kveld. Skal fryse ned... tror jeg :smile:

Tone-G
08-01-09, 16:43
Åhhhh! Gosj, det her så jo helt nydelig ut Kristin :klem: og :suss:

Jeg holder jo på med middag nå, men fant ut at jeg skal lage den som kveldsmat idag! For jeg klarer nesten ikke å vente med å smake på denne :sikle:

Det kan jo ikke være mye karber i denne.. jeeeesesss *smask*

Kristin_B
08-01-09, 18:15
Har liggende i kjøleskapet nå jeg :sikle:
Følte jeg ikke fikk den helt til i går :confused: men i dag var den digg :sikle: Er mange som sier den er bedre dagen etter...
Superkjekt til både frokost, lunsj og middag, både varm og kald :D

Tone-G
08-01-09, 18:20
:lol: min ligger i ovnen nå, å den skal jeg spise senere ikveld.. Iallefall litt av den.. Det lukter nydelig her nå:sikle:

Kristin_B
08-01-09, 18:21
Lurer på om jeg var litt gnien på hvitløken i går...hmmmm... Ellers så stekte jeg ikke bunnen lenge nok først - den ble nemlig litt klissete.. :eek:

Mosepjusk
08-01-09, 23:24
Mmmmm... Den jeg laga i går var HELT perfekt!
Masse oregano i bunnen, tacokrydra kjøttdeig og rødløk som fyll.. dååån asså, hehe!
Vi spiste 3 stykker hver, så gikk resten i fryseren.

Kristin_B
09-01-09, 00:30
Mmmmm :sikle:

elian
09-01-09, 12:35
Fikk ikke laget den her om dagen, men NÅ er stekovnen satt på. Pizza i kveld!!!!! :p:p:p:p:p:p

Kristin_B
09-01-09, 12:40
:spent:

Fungus
14-01-09, 12:50
Tusen fulle bæreposer med takk for den her. Middagen igår var nyyydelig., og frokosten idag ennå bedre, og jeg gleeeder meg til lunch :D
Eneste problemet var at bunndeiga ble veldig flytende, og slurvete som jeg er, så har jeg jo ikke vatret opp komfyren, så endel av bunnen rant ned i ene hjørnet, hahaahha.,

Om noen har triks for å få en mer deigaktig røre, så vil jeg gjerne vite om det :) Og om noen har triks for å øke sprøheten så er det også veldig interessant :rolleyes:

Kristin_B
14-01-09, 15:25
Du må bare late som det er en tynn italiensk pizzabunn :D
Og så må du nok vatre opp komfyren din :D

marquise
14-01-09, 15:50
Lurer på...... Har jo laget denne pizzaen flere ganger med veldig godt resultat :) Men nå sist gang frøys jeg ned halve pizzaen. Det ble ikke no' vellykka resultat når jeg varmet den opp igjen, ble så altfor løs og myk,- hva gjør jeg galt.
Hadde den på bakepapir på plata, i ovnen ca. 20 minutter.

Kristin_B
14-01-09, 17:03
Oi...det har jeg aldri gjort faktisk :o
Her går den med før man trenger å fryse den :p

Ella-A
18-01-09, 01:09
jeg har lagd denne en gang - og faktisk bare spist det to ganger fra fryseren (siden jeg hadde "julefri") men det gikk greit nok når jeg hadde den i mikroen :D ble kanskje litt seig? hvordan gjør andre det da? jeg har det liksom som krisemat til arbeid og sånn, så "sparer" liksom litt, har en tendens til å bli fort lei hvis jeg spiser det samme hele tiden :)

Sandy
18-01-09, 11:50
Jeg har massser i fryseren - lar stykkene tine, og varmer litt i micron. Da blir de ikke så dvasne. Ellers spiser jeg pizzaen kald. Synes også det er godt. Jeg har inspirert mange av kollegaene mine - som IKKE går på lavkarbo - men som ville ha oppskriften!

Aphrodithe
18-01-09, 15:00
Står i ovnen nå ;D

Aphrodithe
18-01-09, 15:27
Da står den til avkjøling etter steking nr. 2. Skal den bli ganske flat? Den var mer fluffy ved 1. steking, men sank sammen ved steking 2. Gleder meg til å smake :)

Aphrodithe
18-01-09, 15:36
Tynn bunn eller ikke, denne var ufattelig god!!!!!

Iset
18-01-09, 16:03
Denne skal jeg prøve i dag. :D

Det eneste jeg ikke skjønner, er hvordan dere kan bruke KETCHUP (harrysaus) som pizzasaus. Det direkte krymper seg i meg når jeg hører om sånn blasfemi. :lol:
Jeg koker alltid sausen selv og fryser ned så jeg har. Til nøds bruker jeg tomatpuré som jeg blander ut med vann til passe konsistens, og har i litt søtstoff, salt, pepper, hvitløk og oregano og rører godt. Ketchup hører kun hjemme på pølsa. IIIIIK!

Gleder meg til Ooopsie-pizza i kveld, mens jeg ser Sarah Connor chronicles. :D

LilleM0r
18-01-09, 16:18
Denne skal jeg prøve i dag. :D

Det eneste jeg ikke skjønner, er hvordan dere kan bruke KETCHUP (harrysaus) som pizzasaus. Det direkte krymper seg i meg når jeg hører om sånn blasfemi. :lol:
Jeg koker alltid sausen selv og fryser ned så jeg har. Til nøds bruker jeg tomatpuré som jeg blander ut med vann til passe konsistens, og har i litt søtstoff, salt, pepper, hvitløk og oregano og rører godt. Ketchup hører kun hjemme på pølsa. IIIIIK!

Gleder meg til Ooopsie-pizza i kveld, mens jeg ser Sarah Connor chronicles. :D

Er enig med deg der - pizzaen er kjemegod, men med en annen saus.
Hvilken oppskrift bruker du?

Iset
18-01-09, 16:20
Jeg freser litt finhakket løk og hvitøk i litt olivenolje i en gryte, så har jeg oppi ca. 1/2 liten boks tomatpuré. Så lar jeg det frese litt før jeg har oppi 1-2 bokser hakkede tomater. Løken må ikke bli brent!
Så har jeg oppi salt, pepper, litt søtstoff (sukker eller sukrin) og masse oregano og basilikum. Lar det småputre i en halvtimes tid eller så.
Rester har i fryseposer til en annen gang. :)

LilleM0r
18-01-09, 17:23
Takk skal du ha! Denne skal jeg prøve - for den kan jeg da bruke til annet fyll enn kjøttdeig.

Kristin_B
18-01-09, 19:31
Det eneste jeg ikke skjønner, er hvordan dere kan bruke KETCHUP (harrysaus) som pizzasaus. Det direkte krymper seg i meg når jeg hører om sånn blasfemi. :lol:

FORDI at jeg liker best å lage mat med minst mulig ingredienser OG som lager minst mulig oppvask! :lol:
Jo, og så tenkte jeg vel at pizzaen ikke hadde godt av å ha så mye vått fyll på seg..hmmm...

Hilsen latskapen-lenge-leve Kristin :D

Når det er sagt, så er dere selvfølgelig velkomne til å dele deres oppskrift på pizzasaus!! :heia: Litt variasjon skader jo ikke ;)

Ella-A
25-01-09, 00:42
hihi blasfemi faktisk.. men er greit med enkel saus da. jeg lagde meg pizza uten bunn idag - var veeeeldig sulten - med hakka tomater og hvitløk og krydder, det ble IKKE godt! krydret nok for lite.. skylder på at jeg er syk, glemte sikkert bare å krydre ordentlig eller noe. Men litt kjedelig med bare hakka tomater og kjøttdeig da..:p

Kristin_B
25-01-09, 00:48
pizza UTEN bunn.. hmmm.... det hørtes noe spesielt ut :p

Ella-A
25-01-09, 00:50
er oppskrift på det her inne da, men jeg hastet nok litt for mye til at det ble godt. Dessuten har jeg alltid synes at det beste på pizzaen er bunnen, og at resten nesten er overflødig..:p

Kristin_B
25-01-09, 00:52
:lol: det hørtes litt rart ut :p Men hver sin smak :D

Ella-A
25-01-09, 00:53
yeah, tror jeg skal prøve med bunn neste gang ja, det er litt bedre det, greit å kunne holde i den også, og å kunne skjære den i biter. Sånn som den ble ble det jo egentlig bare kjøttdeig i tomatsaus..:p

Kristin_B
25-01-09, 01:03
Jah..det hørtes ut som en gryte liksom :p

Amarylliz
26-01-09, 19:29
Snadder!!!
Idag har jeg prøvd pizza-bunnen din! Det var kjempegodt! Mye hvitløk tar helt klart bort eggesmaken.Jeg satte bunnen inn i ovnen før varmen var kommet til 100. Da den var helt fast, tok jeg den ut og att den på benken ihverfall et kvarter. Det gjorde at den ble fastere. Fyllet var ganske enkelt kjøttdeig blandet med bacon og halv boks hakkede tomater med basilikum og oregano. Brukte endel urtekrydder i for å piffe den opp. Jeg spiste den med en gang, og den var ikke løs! Brukte creme fraiche som dressing......
Ble kjempegodt:sikle: Veldig mettende.
Jeg er igang med lavkarbo igjen etter laaaang tid med masse karber, brød, og kilo......

Kristin_B
26-01-09, 19:47
Så flott du likte den!! :sikle:

Aphrodithe
26-01-09, 19:53
. Dessuten har jeg alltid synes at det beste på pizzaen er bunnen, og at resten nesten er overflødig..:p

Bra det er flere enn meg :rolleyes: Hihi

Ella-A
27-01-09, 02:10
Hihi ja sant, jeg er skikkelig sånn pizzabunn - brød - bakevarer jente, jeg synes det er det beste i verden. Kunne gjerne spist bare pizzabunn med litt saus på på lørdagene jeg. Men nå er jo ikke det helt keto-vennlig, så da er det greit å bruke denne bunnen og FYLL på :p

lokkebiff
28-01-09, 06:22
Aldeles NYDELIG pizza!!! :sikle:

Jeg blanda osten inn i bunnen (istedet for å strø den over)
Som fyll brukte jeg en pk. kjøttdeig, 1 boks tomater og 1/2 boks rømme + masse løk- og hvitløkspulver
Ååååh, så godt!! :sikle:

Kristin_B
28-01-09, 08:50
:heia::heia:

snowqueen
30-01-09, 17:54
Kristin!!! TUSEN TAKK! Jeg er evig takknemlig!! Det var NYYYDELIG! Syns det var litt trist å kalle den Oopsie-inspirert-pizzabunn, så i kokeboka mi heter den Kristinbunnen ;) Det var helt fantastisk. Tusen, tusen takk.. :)

Venus
27-03-09, 20:17
Bump for Hjørdis.

Kristin_B
27-03-09, 21:05
Kristin!!! TUSEN TAKK! Jeg er evig takknemlig!! Det var NYYYDELIG! Syns det var litt trist å kalle den Oopsie-inspirert-pizzabunn, så i kokeboka mi heter den Kristinbunnen ;) Det var helt fantastisk. Tusen, tusen takk.. :)
Hvorfor har jeg ikke svart på denne da??

Tusen hjertlig takk!! Så stas at en pizzabunn er kalt opp etter meg :D:D

Weeeheeee :heia:

trillian78
16-04-09, 21:03
Yes baby!!! Kristinbunn! :heia: Jeg har ikke spist pizza siden jeg startet med ketolyse i oktober. Og nå tenker jeg bare WHY NOT??? :eek: Dette var grisegodt!! Satt og åt og tenkte bare: Er det virkelig virkelig sant at jeg slanker meg nå??? Nammenammenam! Kristin, jeg elsker deg! :suss:

Kristin_B
16-04-09, 22:55
:lol: Oioioi!! Så bra at du likte den :heia::heia:

trillian78
18-04-09, 11:17
Hehe, ble reprise på denne pizzaen i går kveld igjen. Og restene gikk med til frokost i dag :lol:

TrineG
18-04-09, 17:29
Åååh, jeg har hatt pizza abstinenser en stund nå !! Dette skal prøves ved første anledning ! Gleder meg :D

Kristin_B
18-04-09, 20:04
Hehe, ble reprise på denne pizzaen i går kveld igjen. Og restene gikk med til frokost i dag :lol:
Hehe...men man kan jo spise den til frokost, lunsj og middag med god samvittighet ;)
Åååh, jeg har hatt pizza abstinenser en stund nå !! Dette skal prøves ved første anledning ! Gleder meg :D
Lykke til! håper den faller i smak :heia:

muskatt
18-04-09, 20:40
Jeg ble SÅ glad da jeg fant denne oppskriften, fordi jeg har en superkresen mann ( han jobbet på Peppes i studietiden...) som er sånn passe fornøyd med min nye kostholdsomlegging. Men denne godtok han som lunsj idag!! Hipp Hurra. Pizza på Lavkarbokur!! Me like:D

Kristin_B
18-04-09, 20:44
Jeg ble SÅ glad da jeg fant denne oppskriften, fordi jeg har en superkresen mann ( han jobbet på Peppes i studietiden...) som er sånn passe fornøyd med min nye kostholdsomlegging. Men denne godtok han som lunsj idag!! Hipp Hurra. Pizza på Lavkarbokur!! Me like:D
:w00t:

:heia::heia::heia:

TrineG
19-04-09, 17:52
Jeg må finne en ost jeg kan bruke, uten kumelk! Er det noen som har tips ? :)

muskatt
19-04-09, 19:47
Jeg må finne en ost jeg kan bruke, uten kumelk! Er det noen som har tips ? :)


Hva med soya ost- selges på Meny. Vet dette kan brukes på Pizza,men vet ikke hvordan det smaker

Fant dette da jeg googlet litt:
oppskrift på osteerstatning som kan brukes på Pizza:
2 ss maizenna, 3 dl erle, 1 egg, 2 ss vann, olje, 1/2 ts sennep, salt, pepper

Pisk egg i vannet med gaffel. Ha maisennamel og erleten i en gryte. Visp egg i erleten, og varm forsiktig opp mens du rører til den koker og tykner. Tilsett sennep,olje, salt og pepper. Sausen kan brukes som "ostesaus" på smørbrød, pizza eller til gratinering på f.eks ovnsbakt squash, som hollandais til kokte grønnsaker, eller som saus til kjøttfondue. Denne porsjonen passer til en stor familiepizza.

Vet ikke om dette kan være noe.

LineJM
19-04-09, 20:53
Jeg må finne en ost jeg kan bruke, uten kumelk! Er det noen som har tips ? :)
http://www.tine.no/binary?id=24995

Oopsann! Så etterpå at det var 25% kumelk i den, men det finnes endel nisjeprodusenter og ostemakere som lager hvit geitost med bare geitemelk. Bøffelmozzarella er laget på bøffelmelk :rolleyes:, det finnes sikkert andre varianter der ute, ordentlig feta skal være laget på sauemelk hvis jeg husker rett. Har aldri prøvd soyaost, men har hørt skumle ting om smak....

TrineG
20-04-09, 13:15
Tusen Takk for tips :D

edit : jeg går for Bøffelmozarella i første omgang :)

sirimor
20-04-09, 15:10
Verdens beste pizza! (har jeg sagt det før?) Denne lager jeg nesten hver helg. Veldig greit å dele å ha i frysern, tar med til lunsj på jobben, lækkert:D

Kristin_B
20-04-09, 19:53
:heia::heia:

Gabben
20-04-09, 21:50
Denne var jo kjempegod. En skikkelig god pizza. Jeg nøt hver en bit jeg tok. Det eneste jeg frykter er hvitløkslukten. Hadde jo endel hvitløkspulver i og tenket å ha denne med i matpakken på jobb.

Denne blir jeg å lage, blir en favoritt her i huset ja. Tror nok at resten av huset også vil like denne (jeg er alene hjemme idag og dermed er det bare jeg som koser meg med den). Jeg skal fryse ned resten.

Kristin_B
21-04-09, 22:19
Denne var jo kjempegod. En skikkelig god pizza. Jeg nøt hver en bit jeg tok. Det eneste jeg frykter er hvitløkslukten. Hadde jo endel hvitløkspulver i og tenket å ha denne med i matpakken på jobb.

Denne blir jeg å lage, blir en favoritt her i huset ja. Tror nok at resten av huset også vil like denne (jeg er alene hjemme idag og dermed er det bare jeg som koser meg med den). Jeg skal fryse ned resten.
Ketoseånde eller hvitløksånde....det blir som å velge mellom to onder :lol:
Fint at du likte den :heia:

Gabben
22-04-09, 10:04
Ja du sier noe der ;)

Min søster går også på ketolyse. Hun prøvde oppskriten igår og fikk senere på kvelden sms fra ho.

"Pizzaen var nydelig, men mektig".

Ho blei veldig glad for oppskriften, hun også. :D

Kristin_B
22-04-09, 12:57
Ja du sier noe der ;)

Min søster går også på ketolyse. Hun prøvde oppskriten igår og fikk senere på kvelden sms fra ho.

"Pizzaen var nydelig, men mektig".

Ho blei veldig glad for oppskriften, hun også. :D

Mektig er vel ikke noe minus?! ;)

Dietorelle
27-04-09, 21:29
DA har jeg laget denne pizzaen også, og jeg må bare si som de andre her: den er kjempegod!!

Jeg lagde bunnen som beskrevet, lagde Iset`s pizzasaus og hadde på, og fyllet oppå der. Fyll: Kyllingfilet(3-4 stk)tacopulver(skal lage den som ligger her inne etterhvert, men nå brukte jeg litt ferdig...så litt karbo der) som jeg steker, steker en løk og en paprika og blander alt sammen.

Den var som sagt kjmepegod, og veldig mektig! Jeg er glad i mat jeg altså, men orket bare 1 1/2 bit:-)

Kristin_B
27-04-09, 21:42
:heia::heia:

bluVelvet
27-04-09, 23:04
Hm.... denne må prøves... :-)

Kristin_B
28-04-09, 10:51
Lykke til :D

saxpia
07-05-09, 12:39
Denne skal helt klart prøves. Jeg eeeeeeeeeeelsker pizza, og når så mange skryter av den, ja, da må det jo være noe i det ;)

Ser at flere sier at dere fryser den. Det går bra, det, altså? For da er det jo supert å sette av en dag og steke noen runder for så å putte i fryseren.

Kristin_B
07-05-09, 12:45
Du kan selvsagt ikke forlange at den skal smake som en bunn med hvetemel..men den er en god erstatning synes jeg... Billig og enkel og lage :ja: Lykke til! :heia:

Homer Simpson
09-05-09, 23:50
Takk Kristin B!

Prøvde oppskrifta di i dag og dette var en suveren pizza-erstatning. Jeg har ikke spist "vanlig" pizza på 1,5 år og denne var kjempegod.

Takker, takker, takker...

Kristin_B
09-05-09, 23:53
Jippi :heia::heia:

saxpia
10-05-09, 11:10
Nå har vi også prøvd denne :ja:

Nylaga, rett ut av ovnen, så fikk vi veldig omelettfølelse, dog en veldig god omelett. Men til lunsj i går og frokost i dag, så er det mer pizzafølelse, synes jeg. Kaldt pizza er digg.

Takk for ei flott oppskrift. Den kommer til å bli brukt flere ganger. Garantert.

Jente 1980
10-05-09, 21:08
Takk for super oppskrift! Har lagd den idag, og både jeg, min kjære, og vår lille datter likte den;).

Fyll:
-en boks Landlord hermetisk tomat.
-pizzakrydder over tomatene.
-kjøttdeig med litt tacokrydder fra hindu.
-50 g rød paprika
-hvitost
-Gildes Pepperoni

Mmmm... Neste gang skal jeg ha champinjong på!

Kristin_B
11-05-09, 13:09
Mmmm...jeg liker pepperoni :sikle:

Sulphur
16-05-09, 20:59
Kristin, du er genial. Denne var virkelig GOD. Mye bedre enn jeg trodde i utgangspunktet! SMASK!

Kristin_B
16-05-09, 21:03
Oh..thank u :rodme:

Safir
30-05-09, 22:18
Nam, nam, nam! Dette var utrolig godt!! Jeg spiste pizzaen kald, og jeg vil si at den ikke sto noe tilbake for vanlig pizza. Saftig og deilig bunn!

Jeg hadde på kjøttdeig, en halv boks hakkede tomater, purre, sopp og peperoni. Og masse ost da :).

Kristin_B
31-05-09, 01:04
:sikle: ooooost :sikle:

Kanutta
05-06-09, 21:28
:sikle: Mmmmmhmhm!
Takk for et herlig måltid!!!

Brukte to pakker Tine kremost med urter og 5 hvitløkfedd i tillegg til abnorme mengder revet ost. Hadde sikkert holdt med halvparten :p
Ble også litt skeptisk til den rennende røren, men det funket som bare det. Snudde den ferdige bunnen på rist for å få dampet av litt fuktighet og stekte den slik med fyll på.

Fyllet ble hjemmekokt pastasaus og peperoni. Jummi, jummi nå har jeg lunch i flere dager! Delte den i 12 stykker og tre var rikelig til middag.
Dette skal jeg lage flere ganger. Marinert kyllingfilet, sjampinjong, paprika og rødløk kanskje... Sukk! :love:

Mandy81
08-06-09, 19:18
Tuuusen takk for oppskrift Kristin B!!! :spisesnak Den falt veldig i smak :stortsmil Hadde såvidt begynt å savne pizza da jeg så den hehe Har nettopp spist den med ferdig pizzafyll som jeg kjøpte på Rema 1000 (3karb per 100g)

Safir
08-06-09, 23:22
Lagde denne igjen, og fyllet ble så godt og enkelt at jeg må dele det med dere :D!

Stekte to pakker bacon som jeg kuttet i biter. Hadde i en halv boks opphakkede tomater, en halv paprika og en dæsj rømme med baconet. Dette fikk en veldig god smak da det blandet seg godt med det avrente fettet. Puttet deretter i masse fersk basilikum og hvitløkspulver. Dette hadde jeg på bunnen, så la jeg påleggsskinkebiter over det hele før jeg hadde på ost.

Den ble såååå god!

4me
28-07-09, 15:54
Lagte denne idag, med Iset sin pizzasaus. Smakte rett og slett himmelsk!! Tusen takk for oppskriften. :D

Kristin_B
29-07-09, 16:06
yei...*thumbs up*

Fumle
20-12-09, 20:32
Hurra :D Den smakte HIMMELSK!!!!!!!!!!!!!!!!

Gleder meg til lunsj i morgen for å si det sånn :yeay:

linne@
13-01-10, 13:22
Spennende ! Skal eggehviter og eggeplommer vispes hver for seg eller er ikke det nødvendig ?

Mosepjusk
13-01-10, 14:08
Spennende ! Skal eggehviter og eggeplommer vispes hver for seg eller er ikke det nødvendig ?
Det er ikke nødvendig, da oppskriften er sånn;


7-8 mellomstore egg
1 pk philadelphia naturell
oregano
hvitløkspulver
bakepulver

Mikser alt dette i mixmastern...

lenmyr
17-01-10, 21:27
Åååå, denne så god ut. Gleder meg til å lage den :))

StegforSteg
09-02-10, 10:33
Da er denne oppskriften skrevet ut og lørdagspizzaen reddet ;)

helizle
17-02-10, 21:51
Lagde den nettopp :) Ble god! nå har jeg lunch i noen dager.

you`re beautiful!
08-05-11, 15:55
Nå står denne i ovnen, er superspent!
Får aldri noe til å smake godt så jeg går ofte en-to dager uten å spise og det er jo ikke bra! En ting er ihvertfall sikkert, det ble nok ost, tror jeg brukte en hel norwegia jeg :p

you`re beautiful!
08-05-11, 16:42
Jeg skal aldri spise noe annet i hele mitt liv, den ble skikkelig god! Blandet litt cumin, fiberhusk og noen frø jeg måtte få brukt opp i bunnen og NAM! Tro om det går an å forhåndssteke noen bunner og ha i fryseren... må prøves
tro om man kan lage de som små lapper... må prøves!
Tro om det vil være godt til taco... må prøves!!
:D

Kristin_B
08-05-11, 17:31
Hmm...aldri i hele ditt liv spise noe annet?? :p

Bra du likte den da :heia::heia:

lucifine
08-05-11, 21:56
Nå har jeg laget pizzaen og den står klar til i morra (skal ha barseltreff. De får vanlig pizza). Jeg hadde en god tskje hvitløspulver oppi, og så datt toppen av så det ble en god del til). Av smaksprøven smakte den ihvertfall hvitløk så det holdt :lol: Spent på hva resultatet i morra blir!

Kristin_B
08-05-11, 22:51
Det gjør ikke noe..for deg :p Lykke til!

Lullen
13-05-11, 09:52
Yes, idag skal jeg ha pizza og jeg kjenner jeg gleder meg :D
Håper det blir suksess!

lucifine
13-05-11, 12:14
Var god! Luktet hvirløk i flere dager etterpå, men smaken var absolutt positivt!

Lullen
16-05-11, 09:17
Huff, ble nedtur... :(
Bunnen smakte ikke egg, men fikk en svampete og ekkel konsistens.

Fryste ned en del, så jeg får jeg se hvordan den blir når den tines / varmes.

Midnattsol
17-05-11, 22:46
Nydelig :)