Jeg har lest at enkelte sier man kan male splenda for å få melisaktig konsistens.
Lurer på om en kan gjøre det samme med sukrin? Har lest at sukrin blir kornete i bakverk når den kjøles ned. Hva med å male sukrin, da vil den kanskje fungere bedre i bakverk.
Noen tanker?
Har planer om å gjøre noen forsøk i helgen. Fikk også tak i stevia som pulver, skal sammenligne litt når det gjelder smak.
sol-cellen
12-11-08, 14:10
Sukrin går ikke tilbake til krystallisert/kornete form med mindre man bruker for mye, dvs. mer enn ca 20% av totalvekten i oppskriften. Det går fint an å kjøre Sukrin i blender til melis, dette er lurt hvis man skal lage kalde desserter som f.eks. ostekake.
Siden Splenda inneholder 90% luft, vil det ikke fungere akkurat som vanlig melis.
Jeg har lest at enkelte sier man kan male splenda for å få melisaktig konsistens.
Lurer på om en kan gjøre det samme med sukrin? Har lest at sukrin blir kornete i bakverk når den kjøles ned. Hva med å male sukrin, da vil den kanskje fungere bedre i bakverk.
Noen tanker?