View Full Version : Kremost-is


Michelin
08-11-08, 10:58
3 dl fløte piskes til krem

3 eggeplommer
&
125 gr naturell kremost mixes sammen

3 eggehviter
&
30 gr splenda piskes godt

Bland alt, frys, kos:sikle:

Denne blir sikkert kjempegod med mascarponeost, har bare brukt tine hittil.
Det er kjempegodt å blande litt godsaker nedi, bær, syltetøy osv, eller så kan man servere det ved siden av.
Kan også lage iskakeav denne,med mandel/nøttebunn, eller ha i gelatin og vips så er det en fromasj!:)

Pearl
08-11-08, 14:28
Dette høres virkelig godt ut. Ble veldig sulten nå. :sikle:

Skippy
11-02-09, 13:16
Denne har jeg laget, brukte natreen litt under 1 1/2 dl og noen dråper vaniljeessens. Den er så god at jeg lyver til de andre i familien og sier de ikke har godt av den, så jeg får ha den i fred:rodme::rodme::rodme:. Har prøvd med Heistad jordbærsyltetøy til, nøtter og multe til. Tror jeg skal lage denne med en halv finhakket Atkinsbar i. Og de andre kan spise kjøpeis fremdeles

isabella
11-02-09, 14:41
Denne tenkte jeg å prøve med tines ananas/mandarin ost, tror det kan bli litt snadder! Mulig jeg ikke trenger så mye søtningstoff da.

zee
18-02-09, 19:14
Noen som har regnet ut antall karb det er i denne oppskriften? evt pr 100 gram?

thomiks
27-02-09, 20:26
30g Splenda?
Det er jo nesten en halv boks, splenda veier jo 10 ganger mindre enn sukker

Anne Karin
27-02-09, 20:40
Denne lød spennende.:)

Bee
27-02-09, 21:09
Hvordan i all verden klarer dere og bruke så mye søtning. Blir kvalm bare av tanken. :p

thomiks
28-02-09, 18:07
må jo være 3g splenda det skal være. dvs tilsvarende 30g sukker

Michelin
22-03-09, 22:26
i originaloppskrifta sto det 300 gr sukker, men det e jo egentlig bare å prøve sæ fram :)