View Full Version : Benedictes chocolate mudcake


xeena82
08-11-08, 18:39
http://skinnyshepherd.blogspot.com/2008/11/benedictes-chocolate-mudcake.html

Har litt samme konsistens som brownies.. Kjempegod.. Hvis man bruker rømme i stedet for mager kesam blir det mer smak..

Søster
08-11-08, 19:33
Nam! Den ser veldig god ut, frister virkelig :sikle:

xeena82
08-11-08, 23:50
ja, syns den er kjempegod... litt FOR god... ;) Skal spise litt mer kake nå...

Pc-snuppa
09-11-08, 19:27
http://skinnyshepherd.blogspot.com/2008/11/benedictes-chocolate-mudcake.html

Har litt samme konsistens som brownies.. Kjempegod.. Hvis man bruker rømme i stedet for mager kesam blir det mer smak..

Ååå, kjæææææææære veeeeeene!!!! Den så god ut!!!!!
*leter etter sikle-ikonet...*
:sikle::sikle: DER fant jeg det...:D

Denne skal prøves ja! Takk for denne:)

Iset
09-11-08, 19:52
Oj den så knallgod ut!! Men hvorfor bruker du margarin? *fysj*

xeena82
10-11-08, 23:40
Fordi det var margarin i orginalen.. Jeg bruker "stjele litt"... finner ideer i vanlig oppskrifter som ikke er lavkarbo. Jeg synes margarin er godt jeg:)

Iset
11-11-08, 09:36
Ah da så, hehe. Men det er jo ikke sunt da, ville heller brukt smør. :D

xeena82
11-11-08, 10:15
ja, d går sikkert an å erstatte det med smør... ;)

Anitra
11-11-08, 13:59
Ser du bruker soya protein, kan man bruke JBKM også?

xeena82
11-11-08, 19:19
husker ikke helt, men jeg tror ikke jeg hadde det i... Men det gjør jo bare at ting henger sammen så jeg ser ingen grunn til at man ikke skulle kunne bruke det...

Nola
23-01-09, 20:09
hva er sukrin? et form for søtningsmiddel? kan jeg bruke splenda i stedet, vis hvor mye??
og kan jeg bytte ut soya proteinpuver med bakemix??

trenger svar så fort som mulig, vil bake NÅ:)

aldrimerjollycola
10-02-09, 18:05
ååå...så fantastisk ut! denne skal prøves!
har bare bakemix og natreen, så jeg får prøve med det, da!
har heller ikke sukkerfri sjokolade..de fordufta i løpet av helga..pussig..:confused:

arkine
10-02-09, 19:20
har heller ikke sukkerfri sjokolade..de fordufta i løpet av helga..pussig..:confused:

HEHE:D

aldrimerjollycola
11-02-09, 12:16
ja, da var den prøvd, mulig jeg bomma på mål eller noe, men min fikk konsistens som smøreost med "skall" på toppen, og smakte rart..
brukte ca 3 ss natreen, tok 2 ss kakao for å gjøre kbh innholdet lavere..
ble ikke noe godt, altså..og lignet ikke på bildet av din i det hele tatt!
(brukte forresten 7 ss bakemix istedenfor soyaprot)
hmm..

xeena82
20-02-09, 23:58
Ja, det er ikke godt å si hva som gikk galt. er vanskelig å forutse hvordan d blir om man erstatter ingredienser med noe annet. jeg har bare bakt kaka mi med di ingrediensene jeg har oppgitt, så jeg vet ikke... Det har gått fint hver gang jeg har bakt den...:) Men den får litt ulik konsistens avhengig av hvor mye natron man har i.. den blir mer fast jo mer man har i... Jeg liker den litt "mudcake"...så jeg har ikke så mye natreen i...