View Full Version : Crispy kylling


Gerd
14-11-08, 15:17
Crispy kylling

Ingredienser
1 pose Mills Majones
1 ss sennep (jeg brukte dijon)
1 dl revet parmesan
4 stk kyllingfileter
salt
pepper


Sett ovnen på 200 grader.
Bland Mills Majones med sennep og ost.
Tørk kyllingfiletene godt, og dryss over salt og pepper.
Legg kyllingfiletene i en ildfast form, og dekk dem med majonesblandingen.
Sett formen i ovnen og stek i 20-30 minutter.
Server kyllingfiletene med blomkålmos eller blomkålgrateng, salat og smørdampa brokkoli

Kommentar:
Skikkelig god og frisk smak på kyllingen :sikle:
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=922&albumid=130&dl=1226672111&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=922)

Jabba
14-11-08, 17:29
Nam!!!

Impulsiw
14-11-08, 19:40
mmmm...du lager så mye godt! :sikle:

Gerd
14-11-08, 19:43
Dette var årntli' godt :ja:
Mye smak! :D

Mamzen5
14-11-08, 20:17
Nå vet jeg hva jeg skal lage når jeg skal ha skravleforening!

Enid
17-11-08, 16:11
Må bare få skryte av denne, Gerd - den er vanvittig god! :klem:

Gerd
17-11-08, 16:13
Må bare få skryte av denne, Gerd - den er vanvittig god! :klem:

Ja ikke sant :D Blir en helt annen smak på kyllingen :ja:

Adriane
17-11-08, 17:40
Takk for en flott oppskrift:)

Anitra
17-11-08, 21:22
Takk for tips og oppskrift!

Photobscura
17-11-08, 22:58
Hm! Lurer på om denne er god uten osten?

Gerd
17-11-08, 23:07
osten er liksom "prikken over i-en" syns jeg :ja:

Kan du ikke bruke litt parmesan? Eller spiser du ikke ost i heletatt?
:)

Photobscura
17-11-08, 23:26
Not at all! Eneste meieriproduktet jeg spiser for tiden er meierismør. Er så himla konsekvent jeg veitu :rodme: (For jeg kjenner meg selv godt nok at jeg vet at "litt" alltid blir til "mye"... :o Så, like greit å holde seg unna når jeg tåler det så dårlig).
Jeg skal dog eksperimente med bøffel- og geitemelk etter jul. Kanskje :D

Gerd
17-11-08, 23:30
Ja, best å holde seg unna da :ja:
Vet ikke om osten har noe med å holde majonesrøra sammen, så det ikke skiller seg jeg...

Photobscura
17-11-08, 23:41
Hmmm... Kanskje man kan putte i noe annet spennende? Som sesamfrø, f.eks? Har lyst til å eksperiemtere litt på kjøkkenet igjen snart :)
Men crispy ... Høres unektelig herlig ut da!

Gerd
18-11-08, 07:06
Nåja, er ikke så crispy som navnet tilsier... Ikke sprøtt, men som et slags lag utapå, viss du skjønner... :)