Iset
19-10-04, 11:04
Jeg diskuterte dette med noen på NM, som mente at Gilde hadde jukset med innholdsfortegnelsen på noen karbonader, så de inneholdt mer FETT enn det som stod. Dette var jo "hårreisende" og "grusomt".... :rolleyes:
Jeg skrev at jeg syns det var mye verre at de tilsatte SUKKER i kjøttprodukter, men da fikk jeg rød prikk ( :eek: ) med kommentaren "feil" og det var visst ikke sukker overhodet i kjøtt.
En sa at det var glukose i musklene til dyra, det var derfor det stod "glukose" på innholdsfortegnelsen. Men jeg har jo sett at det også står "SUKKER" på enkelte skinke- og bacontyper.
Hva er rett? Er det ikke sukker i kjøttet da?
Jeg skrev at jeg syns det var mye verre at de tilsatte SUKKER i kjøttprodukter, men da fikk jeg rød prikk ( :eek: ) med kommentaren "feil" og det var visst ikke sukker overhodet i kjøtt.
En sa at det var glukose i musklene til dyra, det var derfor det stod "glukose" på innholdsfortegnelsen. Men jeg har jo sett at det også står "SUKKER" på enkelte skinke- og bacontyper.
Hva er rett? Er det ikke sukker i kjøttet da?