View Full Version : Kylling med bacon og sopp i fløtesaus


Miramax
07-12-08, 15:00
300 g kylling i biter
100 g bacon (eller etter smak)
100 g sopp
1/2 gul paprika i små biter
Frisk basilikum eller bladpersille

Fløtesaus
2,5 dl fløte
0,5 terning hønsebuljong
1-2 ts pesto
1-2 ts dijon sennep
sort pepper

Kok opp fløten sammen med hønsebuljong og tilsett pesto, dijon sennep og paprika. La den småkoke mens du steker kylling, sopp og bacon i smør.
Bland alt sammen og rør inn friske urter (kan sløyfes).
Ikke tilsett noe salt! Med buljongterningen og bacon er det ganske salt allerede.

Supert sammen med blomkålris eller smørdampet broccoli.

Sausen er utrolig smakfull og kan brukes til masse (og varieres i det uendelige). Det var min favoritt saus til pasta, men nå finner jeg andre bruksområder :)

Oppskriften er nok til 2 personer....

Bacon
18-12-08, 20:11
Ojojoj, se her du! Denne er nok rett opp min gate og skal jammen testes i morgen! :D
Takk for oppskriften :)

Bjørg
01-01-09, 23:04
NAM! Dette skal testes ut i morgen!
Takker!

Mandy81
04-06-09, 18:24
300 g kylling i biter
100 g bacon (eller etter smak)
100 g sopp
1/2 gul paprika i små biter
Frisk basilikum eller bladpersille

Fløtesaus
2,5 dl fløte
0,5 terning hønsebuljong
1-2 ts pesto
1-2 ts dijon sennep
sort pepper

Kok opp fløten sammen med hønsebuljong og tilsett pesto, dijon sennep og paprika. La den småkoke mens du steker kylling, sopp og bacon i smør.
Bland alt sammen og rør inn friske urter (kan sløyfes).
Ikke tilsett noe salt! Med buljongterningen og bacon er det ganske salt allerede.

Supert sammen med blomkålris eller smørdampet broccoli.

Sausen er utrolig smakfull og kan brukes til masse (og varieres i det uendelige). Det var min favoritt saus til pasta, men nå finner jeg andre bruksområder :)

Oppskriften er nok til 2 personer....

Kanskje et litt dumt spørsmål.. men hvordan smørdamper du brokkoli :o

Imp
04-06-09, 21:57
Denne ser deilig ut og skal prøves. TAKK!!

Cayamor
13-08-09, 13:26
Hei, lite sporsmaal, hvordan smordamper du noe?

celeste
29-08-09, 20:46
Denne er en storslager her i hjemmet :D
min favoritt :D:D

Kitt
29-08-09, 21:23
Kanskje et litt dumt spørsmål.. men hvordan smørdamper du brokkoli :o

Hei, lite sporsmaal, hvordan smordamper du noe?

Les her (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2621http://)

blomsten
29-08-09, 22:22
Kan dette spises de to første ukene ????(og da mener jeg altså i induksjonen)

Monicamoa
28-06-10, 15:03
300 g kylling i biter
100 g bacon (eller etter smak)
100 g sopp
1/2 gul paprika i små biter
Frisk basilikum eller bladpersille

Fløtesaus
2,5 dl fløte
0,5 terning hønsebuljong
1-2 ts pesto
1-2 ts dijon sennep
sort pepper

Kok opp fløten sammen med hønsebuljong og tilsett pesto, dijon sennep og paprika. La den småkoke mens du steker kylling, sopp og bacon i smør.
Bland alt sammen og rør inn friske urter (kan sløyfes).
Ikke tilsett noe salt! Med buljongterningen og bacon er det ganske salt allerede.

Supert sammen med blomkålris eller smørdampet broccoli.

Sausen er utrolig smakfull og kan brukes til masse (og varieres i det uendelige). Det var min favoritt saus til pasta, men nå finner jeg andre bruksområder :)

Oppskriften er nok til 2 personer....


Hei,

jeg har sett at det er flere oppskrifter med hønsebuljong, tilgi meg hvis jeg er dum nå men skal ikke disse løses opp i vann? Eller kan man legge det rett i sauser etc?

NupiSnowJog
30-06-10, 22:06
Denne lagde eg idag, heilt fantastisk!

Eg brukte kyllingbuljong (for eg kjøper ikkje Maggi, politisk overbevising) og hadde han rett i sausen. Brukte også heimelaga pesto.

NYDELEG!

Men det vart nok til 4 stk, kanskje vi er småspiste? :)

Ziltoidia
26-08-10, 14:58
Måtte bare deise inn her for å fortelle hvor nydelig denne sausen var! Jeg er stort sett ikke særlig begeistret for kyllingbuljong, sennep eller paprika... men dette var jo fantastisk! :|

Til min glede hadde vi ikke bacon, så jeg brukte bare ekstra mye sopp og kylling. :D Nam.

Mizzmaya
02-03-11, 02:40
300 g kylling i biter
100 g bacon (eller etter smak)
100 g sopp
1/2 gul paprika i små biter
Frisk basilikum eller bladpersille

Fløtesaus
2,5 dl fløte
0,5 terning hønsebuljong
1-2 ts pesto
1-2 ts dijon sennep
sort pepper

Kok opp fløten sammen med hønsebuljong og tilsett pesto, dijon sennep og paprika. La den småkoke mens du steker kylling, sopp og bacon i smør.
Bland alt sammen og rør inn friske urter (kan sløyfes).
Ikke tilsett noe salt! Med buljongterningen og bacon er det ganske salt allerede.

Supert sammen med blomkålris eller smørdampet broccoli.

Sausen er utrolig smakfull og kan brukes til masse (og varieres i det uendelige). Det var min favoritt saus til pasta, men nå finner jeg andre bruksområder :)

Oppskriften er nok til 2 personer....

MEN, hvor mange karbo er det i denne oppskriften til sammen? Jeg er på ketolyse, og det er viktig at ingen dager overskrider 15 g kh... ;)

Kitt
02-03-11, 08:41
MEN, hvor mange karbo er det i denne oppskriften til sammen? Jeg er på ketolyse, og det er viktig at ingen dager overskrider 15 g kh... ;)
Det bør du strengt tatt kunne regne ut selv, da!;)

Ingen i kylling og bacon, 0.3 i sopp, paprikaen bør veies, men si 2,5, fløten ca7.5...............
Veldig grovt ca 11 karber delt på 2 porsjoner! Du er nok helt trygg på ketolyse med den oppskriften. :)