http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05819.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05823.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05834.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05831.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05832.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05850.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05857.jpg
http://i426.photobucket.com/albums/pp348/elian_015/DSC05858.jpg
mmmmm så godt ut! Hiv gjerne ut oppskriftene i samme slengen! :D
Det så ikke direkte vondt ut! :sikle: :sikle:
hva slags dressing er det du bruker på salatene? Den så god ut! :)
hva slags dressing er det du bruker på salatene? Den så god ut! :)
Det er bare rømme :D
Oppskrift på kjøttbollene kommer etterpå :p De var bare knallgode!!!!! Og egenkomponerte... *stolt*
Ser godt ut.
Her er en av mine favorittmåltider, curry:
http://img247.imageshack.us/img247/6576/curryue8.th.png (http://img247.imageshack.us/my.php?image=curryue8.png)
Sausen er ren rømme.
Ser godt ut.
Her er en av mine favorittmåltider, curry:
http://img247.imageshack.us/img247/6576/curryue8.th.png (http://img247.imageshack.us/my.php?image=curryue8.png)
Sausen er ren rømme.
Mmmm... Oppskrift? :D
Hvordan er de pizzaene? Savner det, er lenge siden.. Bare liker ikke så godt soyamel, syntes det har en rar smak..
Hvordan er de pizzaene? Savner det, er lenge siden.. Bare liker ikke så godt soyamel, syntes det har en rar smak..
dette er Kristin_B sin Oopsie inspirerte pizza. Inneholder ikke soya i det hele tatt. Knallgod!!! :D
mmm så godt det ser ut...
Er den krønsjy ? :p
Nei, den er desverre ikke krønsjy :p
Men den er fast og lett å holde i hpnda, liksom. Den er laget av nesten bare egg men smaker ikke egg :D I det minste er det hverken soyamel eller JBKM i den... De smakene liker jeg ikke.... :rolleyes:
ååååå.. det så godt ut.
JEG VIL HA KJØTTBOLLER =)
er det noe sted jeg kan finne oppskriften?
Mmmm... Oppskrift? :D
Skjær 1-2 løker i biter. Brun med masse smør ved middels varme. Tilsett tandoori masala-krydder (finnes på innvandrersjapper) og fingerstore strimler av 1-2 kyllingfilèter. Tilsett mer smør, 1 ss. balsamico (eller rødvinseddik) og èn boks tykk kokosmelk (eller ca. 1 dl. fløte eller rømme). La det trekke ved svak varme. Farven skal være rødlig (brunrød), ellers bør du tilsette mer tandoori masala.
For at den skal bli best, bør du bruke ghee istedenfor smør. For å lage ghee: smelt smør ved lavest mulig temperatur. Når smøret lukter popcorn og ikke lenger freser (men skummer svakt), så er den ferdig. Filtrèr med et tefilter (for å fjerne melkerestene), så du sitter igjen med ren smørolje.