View Full Version : PCOS, men normal menstruasjon?


Devana
28-12-08, 02:27
Pga menstruasjonsforstyrrelser for noen måneder siden havnet jeg hos en gynekolog og fikk konstatert PCOS, pga forstyrrelsene, hormonforstyrrelser, overvekt, og de typiske cystene. MEN...De siste månedene har mensen kommet på klokka så og si, uten at jeg har gjort noen livsforandringer enda (har ikke kommet så langt).

Kan det alikevel være PCOS, eller er det så og si alltid menstruasjonsforstyrrelser? Jeg begynte plutselig å tvile litt...Tenkte jeg skulle ta en telefon til gynekologen nå over nyttår, men..

Uansett er jeg i hvert fall nå i ferd med kostholdsforandringer for å få kontroll på overvekten. Men så tenker jeg på dette med hormonforstyrrelsene (det var IKKE stoffskiftet)...Kan kjønnshormonforstyrrelser komme ved andre sykdommer også? Gynekologen var så besatt av PCOS, men det var jo i hovedsak også pga av menstruasjonsforstyrrelsene:confused:

floppy
02-01-09, 11:39
om en har pcos så skal jo en gyn kunne se det på en innvendig ultralyd, det kunne gyn se pga eggstokkene og mange cyster på eggstokkene....

Men jeg går på p piller som heter dionne som er veldig bra med folk med pcos og da får en jo regelmessig mens,,,