Øystein
29-12-08, 20:11
Hei!
Har ca 2,5 kg medisterdeg som må steks og fryses innen i morgen.
Ser at mange blander 2 deler medisterdeg og 1 del kjøttdeig til disse slankekjøttkakene, men blir det fett nok?
I følge matvaretabellen er det 15,5 g fett i medisterdeg og 13,2 i kjøttdeig.
Lurer på om jeg skal tilsette litt kvernet sideflesk eller oksetalg?
Hadde vært veldig greit å finne ut av dette før deigen har gått ut på dato :rolleyes:
Har ca 2,5 kg medisterdeg som må steks og fryses innen i morgen.
Ser at mange blander 2 deler medisterdeg og 1 del kjøttdeig til disse slankekjøttkakene, men blir det fett nok?
I følge matvaretabellen er det 15,5 g fett i medisterdeg og 13,2 i kjøttdeig.
Lurer på om jeg skal tilsette litt kvernet sideflesk eller oksetalg?
Hadde vært veldig greit å finne ut av dette før deigen har gått ut på dato :rolleyes: