Adriane
04-01-09, 18:22
Tilogmed Rema hadde rå rødbeter nå
1 kg rødbeter pakkes inn i alu folie og puttes i ovn på 200 g
La de ligge i 60 til 80 min alt etter størrelsen. Glir en skarp kniv lett igjennom er de ferdige. Avkjøl
Skrubb eller skrell av skinnet under kaldt rennende vann
Om du bruker engangshansker slipper du røde fingre resten av uka
Kok opp lake av:
4 dl 7 % eddik
1 dl vann
1 dl stevia eller annet søtningsmiddel (smak)
1 ss karve
1/2 ss hele pepperkorn (kan utelates)
Skjær rødbetene i skiver med riflet kniv og legg i rengjorte glass. Hell laken over og la trekke noen dager før den er klar til å spises
Rødbeter har 8,9 g karber pr 100 g
1 kg rødbeter pakkes inn i alu folie og puttes i ovn på 200 g
La de ligge i 60 til 80 min alt etter størrelsen. Glir en skarp kniv lett igjennom er de ferdige. Avkjøl
Skrubb eller skrell av skinnet under kaldt rennende vann
Om du bruker engangshansker slipper du røde fingre resten av uka
Kok opp lake av:
4 dl 7 % eddik
1 dl vann
1 dl stevia eller annet søtningsmiddel (smak)
1 ss karve
1/2 ss hele pepperkorn (kan utelates)
Skjær rødbetene i skiver med riflet kniv og legg i rengjorte glass. Hell laken over og la trekke noen dager før den er klar til å spises
Rødbeter har 8,9 g karber pr 100 g