View Full Version : Forvirra angående dagsinntak i starten
QueenConnie
12-01-09, 17:59
Jeg har akkurt lest ut hele boka til Torkil om ketolysekuren. og jeg er mer forvirra enn noensinne. HAHA^^
anyway, sånn som jeg har forstått det, har jeg laget dette som "startsuke", så please, RETT PÅ MEG. viss dere ser noe feil!
Tirsdag:
frokost: omelett m/bogskinke + seterrømme til
lunsj: rapidsalat,skinke,agurk, noen skiver tomat, 1 egg og eddik
middag: svinebiff + fjordland bearne + brokkoli + ost
kvelds: skinke med smeltet ost på (takk luringen)
Onsdag:
frokost: egg + bacon i meierismør
lunsj: 1/2 kylling uten tilbehør (NAM!)
middag: Kyllingfile m/brokkoli + ost + saus
kvelds: forslag?
Torsdag:
frokost: omelett m/laks + seterrømme
lunsj: 1/2 kylling uten tilbehør
middag: biff + bearne + salat
kvelds: forslag?
Fredag:
frokost: kokt egg + tubeost
lunsj: rapidsalat, agurk, 2 skiver tomat, ost og skinke
middag: biffstrimler, løk, bearnesaus + salat
kvelds: eggedosis (denne blir :P)
Drikke er 3 liter iskaldt vann sammenlagt, en gang i halvtimen skal jeg drikke litt og litt.
haha^^ ja, jeg elsker eggedosis! <3<3
Har du noe å tilfølge, mer fett?
blir så forvirra av alt dette for lite fett + for mye fett osv.
den balansen likssom...?
Syns dette ser veldig greit ut jeg. Litt olje på salaten kanskje?
Men hvorfor søtt til hver kveld?
Prøv å holde det søte til en gang i uka :ja:
Kylling bretagnesaus, er det posesaus?
:)
Vær forsiktig med posesauser pga "skjulte" karber og MYE salt! :)
QueenConnie
12-01-09, 18:08
ja, det er posesaus :( tenkte ikke over karb på den altså..
jammen, jammen, jammen.. egg og splenda? er det så ille da? :p
jeg er rett for å sprekke viss jeg ikke får bitte litt "fake" søtt hver dag.
tror jeg kommer til å holde ut 10 000 kr ganger bedre..
hehe :) men viss det er helt forjævelig fjerner jeg det vettu ;)
QueenConnie
12-01-09, 18:08
Vær forsiktig med posesauser pga "skjulte" karber og MYE salt! :)
noe forslag til saus da? :) :)
Tror Gerd mener at du opprettholder søtsuget når du spiser søte ting. Prøv å kutte ut alt søtt i en uke og du vil merke at du rett og slett ikke er særlig interessert lengre....
Sjekk karber på allt du handler :ja:
Viss den posesausen skal blandes med melk, blir det veldig mye karber. Men lager du en blanding av 1 del fløte og 2 deler vann (skummamelk ca) så sparer du masse inn på den.
Nå det gjelder søtsug, så er det faktisk bedre å holde seg unna søte ting, selv om det er lovlig søtstoff. Kroppen tror det er sukker og vil bare ha mer :ja:
Det finnes mange gode oppskrifter på saus her inne - prøv å søke i middagstråden.....
jepp, f.eks fløte kokt opp med en pk smøreost oppi. pepper ost vil jeg tro er godt til biff? Urter eller krydder er godt til kylling.
Eller bare kok inn stekefettet med litt fløte eller rømme, og tilsett ønsket krydder.
Stek litt sop og eller løk, og hell på fløte, kok inn til litt tykt.
QueenConnie
12-01-09, 18:14
awww, skjønner! skjønner! ;) hehe..
da skal jeg fjerne det :D
takk takk ;)
noe mer?
Lager du bretange kyllingsaus med lettmelk så er 1 dl. saus 6 karbohydrater.
Jeg vet ikke hvor mange karbodydrater det blir om du lager det slik Gerd skrev. 1 del fløte og 2 deler vann.
Denne må jeg tenke litt på for den sausen er veldig god.
Er så ny dette at jeg syns fortsatt det er vaskelig å regne karbohydrater noen ganger.
Ellers lønner det selv vel også å følge meny-forslag i boka så mye som mulig i starten til man får det litt mer inn i fingrene. Da vet man at man er dekket på det meste.
egg og bacon til kveldsmat!
skinke med smeltet ost på
selleri med blåmuggost
crem fraiche med litt bringebær
skinke med smeltet ost på
Får meg til å tenke på min bestemors teori for noen år siden.. Hun nekta oss unga å spise smeltet ost, for det var mye feitere enn "vanlig" ost :lol:
Forøvrig, hvis det hadde stemt (hvor ble det fettet tilført liksom, en liten mann som satt i ovnen med smørpakka :confused:), så passer jo smeltet ost bedre på ketolyse :D
QueenConnie
12-01-09, 18:34
Får meg til å tenke på min bestemors teori for noen år siden.. Hun nekta oss unga å spise smeltet ost, for det var mye feitere enn "vanlig" ost :lol:
Forøvrig, hvis det hadde stemt (hvor ble det fettet tilført liksom, en liten mann som satt i ovnen med smørpakka :confused:), så passer jo smeltet ost bedre på ketolyse :D
hahahaha :) morsomt. :p
QueenConnie
12-01-09, 18:36
Lager du bretange kyllingsaus med lettmelk så er 1 dl. saus 6 karbohydrater.
Jeg vet ikke hvor mange karbodydrater det blir om du lager det slik Gerd skrev. 1 del fløte og 2 deler vann.
Denne må jeg tenke litt på for den sausen er veldig god.
Er så ny dette at jeg syns fortsatt det er vaskelig å regne karbohydrater noen ganger.
ja. dette er interessangt! er det mulig å nesten lage den samme sausen på "ketolysevis"? litt bekymra over all denne "skulte" dritten jeg leser så mye om...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.