View Full Version : Atkinson kan forhindre graviditet


Dumsi
28-10-04, 11:20
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=232847 :hylgrine: Har forsatt vansklieg for å tro på denna dietten, nå ble det enda vanskeligere...

Nille
28-10-04, 11:46
Dette er en gammmel sak og har vært skrevet om her inne mange ganger før. Det er direkte feil og har ingen rot i virkeligheten. Atkins kan tvert i mot hjelpe ufrivillig barnløse til å bli gravide !!


Ikke tro alt du leser i avisene, - spør oss og les her inne heller !! :)

Jeg skjønner at du har vanskelig for å tro på både ATKINS (Ikke Atkinson) og lavkarbo kosthold. Det er ikke noe vits i å begynne med en kost omlegging hvis du ikke tror på det ! Jeg syns jo det er litt trist da, siden du lar en god mulighet til et bedre livskvalitet gå fra deg uten å ha prøvd. Hvis du HAR lest noe her inne, så har du jo måttet se at flere har blitt hjulpet med både det ene og det andre av fysiske plager etter å ha startet dette kostholdet.

HVA er det som er så vanskelig å tro på ?
HVA må til for at du skal føle deg komfortabel med kostholdet ?
Er det noe vi kan gjøre for å hjelpe deg ?? :(

Albertine
28-10-04, 13:35
Jeg er et levende eksempel på at Atkins hjelper mot barnløshet. Vi strevde lenge med å få til eldstemann, og jeg gikk ni måneder på tabletter som skulle hjelpe. Men det var først da jeg la om kostholdet at jeg ble gravid. Da han var ett år skulle jeg prøve å gå ned noen kilo, og ble gravid helt uten medikamenter bare tre uker etter omleggingen.

Alt er farlig hvis du ikke følger bruksanvisningen. Dette gjelder også Atkins, Grete Roede, Nutrilett og alskens IKEA-møbler.

nalana
28-10-04, 17:25
http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZCxdm231XXNO)


Alt er farlig hvis du ikke følger bruksanvisningen. Dette gjelder også Atkins, Grete Roede, Nutrilett og alskens IKEA-møbler.